Tök hülye a férjem, mit tegyek? Akármikor kérek tőle valamit, vagy mondok neki valamit még véletelenül sem úgy lesz. Tiszta gyerek.
Szia
Sajnos az előttem válaszolónak igaza van! Ez csak egyre rosszabb lesz!!!
Én egy ilyen férfival éltem párkapcsolatban. Miért mentél hozzá?
Vagy a házasságotok előtt más volt?
Szerintem jópár éve együtt vagytok és egy kicsit "ellaposodott" a kapcsolat, de azt mondják,h a házasságban egyszer fent máskor lent. Én amikor ilyen volt a férjem mindig olyan dolgot csináltam , ami meglepte őt,mert sztem túlságosan kiszámíthaókká válunk egy idő után és hát valljuk be ez unalmas.Ilyenkor szokott az lenni, h a másik "fellázad" és "megmutatja" nekünk , h ki az úr a házban!
U.I.:Én mindig úgy kérek,h Ő úgy érezze , h ezt csakis Ő tudja megcsinálni a legjobban.Tudom, h közhelynek hangzik ez az egész,de gondoltam hátha segít.
Ne add fel egy könnyen!
Beszelj vele, komolyan, ha nem valtozik, hagyd ott. Nem elheted le igy az eletedet, mi vagy te martir?
De mindig is ilyen volt, gondolom, csak amig nagyon szerelmesek voltatok, addig talan meg szeretted is a gyerekesseget. De a szurke hetkoznapokon ez nem jo.
Ha gyereket sincs meg, akkor mindenkepp minel elobb tegyel pontot az i-re, ne szenvedj, mert nem erdemes!
Sziasztok! Először is köszönöm a válaszokat. Az az igazság,hogy szeretem a páromat,csak most már tényleg nagyon idegesítő,hogy mindig nekem kell döntenem mindenben,seemit nem tud normálisan elintézni,stb...
A kérdezőknek: Igen,régen is ilyen volt,csak most már eltelt pár év és egyre idegesítőbb.
Nem,nem laposodott el a kapcsolat,amúgy jól meglennénk,csak nekem férfi kell,nem gyerek. Van már egy gyermekünk,családapának jó,csak nem férfi a talpán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!