Csak nekem fura, hogy a két fiú lakótársam együtt fürdik?
Pontosabban az egyik fürdik a másik ül a wc-n és beszél vele. Esetenként megmossa a hátát, odaadja a törülközőt, ilyenek. Fél éve lakunk együtt, előtte nem ismertem őket. Én legjobb tudásom szerint nem gondolok semmi "rosszra". Amúgy nem nagyon találkozunk, nem vagyunk se jóba, se rosszban, nem is ismerjük egymást jóformán...
egyetemisták vagyunk
Na várjá!
Egyik sz*rik, a másik meg pancsizik közben?? :O
Ember, le ne hajolj a szappanért! :D
Köszönöm a komolyságot, emberek:)
És igen, lányoknál azért tényleg más. "valamitől" tényleg...
én lány vagyok és a tesómmal, aki szintén lány, de rendszeresen dumálunk úgy h egyik fürdik, másik kakil:)
de mi nem szoktuk egymást nézni, a hátamat meg magam mosom. Szóval ez nekem is furcsa.
de te honnan tudod mindezt? h ő mossa a hátát?
te nem az én exlakótársaimmal kerültél össze?:d
két srác,gyerekkoruktól összenőttek,mindkettőnek komoly barátnő,de simán mászkálnak egymás előtt meztelenül,bemennek egymáshoz a zuhanyzóba és hasonlók
de nem hogy nem melegek,még bi se egyikse,semmi hajlam
csak megszokták,együtt nőttek fel
OFF
Bocs már, de hogy tudtok úgy beszélgetni, hogy az egyikőtök sz@rik? Nem zavar titeket a bűz? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!