Hány éves korodig jártál bulizni?
Figyelt kérdés
Mikor volt az amikor hívtak de inkább otthon maradtál? Vagy disco helyett már csak sörözni vagy pizzázni mentél szombaton?2011. febr. 21. 21:25
21/21 anonim válasza:
15 évesen nagyvárosba kerültem (suli miatt) és nem volt olyan este, hogy ne mentünk volna valahová (vasárnaptól csütörtökig). péntek, szombat az ugye otthonülős volt (bár tudom, többiek akkor buliznak). 16 évesen is ment még a dolog kb egy fél évig, aztán nem nagyon. 17 évesen nyáron minden este a parton lógtunk két barátnőmmel. Most 18 vagyok, manapság nem nagyon járok el. Max 1x-2x évente...na de majd az egyetemen :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!