Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korodig jártál bulizni?

Hány éves korodig jártál bulizni?

Figyelt kérdés
Mikor volt az amikor hívtak de inkább otthon maradtál? Vagy disco helyett már csak sörözni vagy pizzázni mentél szombaton?
2011. febr. 21. 21:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Úgy 16-és 17 éves korom táján járogattam kb kéthetente bulikba barátnőkkel, az ismerkedés miatt, nem mintha valaha is megismertem volna értelmes pasikat ilyen "átlag városi diszkókban". Aztán amióta a párommal vagyok már ritkábban, inkább jobb helyekre társasággal nagy ritkán vagy beülős helyekre kettesben. Egyrészt egyetem mellet már nem is lenne annyi időm, ott "jó ismerősök" vannak, de igazi barátok nincsenek, másrészt meg néha úgy érzem már kinőttem azt a korszakomat. Már nem csábít, hogy vastag sminkben kiöltözve fogdossák a seggemet a tucat fiúk vagy az, hogy töményet igyak egy buliban. Másról szól már az Életem és más kapcsol ki, és tökéletesen jól érzem így magam. Csak sajnálni tudom azokat a fiatalokat, akik az ilyen szórakozóhelyeken eltöltött smáros-fogdosós esték után másnap azt várják, hogy felhívja őket a tegnap esti illető...:S
2011. febr. 21. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
20 évesen
2011. febr. 21. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 15 évesen kezdtem el járni, de 19 éves koromtól mostanáig nem nagyon jártam bulizni, inkább csak beültünk valahova pizzázni, kávézni.

Most 23 éves vagyok és ha lenne kivel, simán elmennék hetente is bulizni. Valahogy kedvet kaptam hozzá, sokat ültem mostanában otthon.

2011. febr. 21. 22:46
 14/21 anonim ***** válasza:
18 es 20 eves korom kozott kb. havonta, kethavonta 1-szer jartam el szorakozohelyre a barataimmal. Utana mar abszolut nem igenyeltem (kozben sem igazan, csak elmentem, vegulis nem volt rossz, de elvezni sem elveztem).
2011. febr. 22. 04:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Kb. 15 éves korom óta megyek minden hétvégén pénteken és szombaton is, havonta koncertre is, 22 vagyok, szerintem soha nem fogom megunni. Mindenki úgy ismer, aki soha nem bír a hátsóján maradni:)
2011. febr. 22. 06:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam 18 évesen, de nem tetszett a közönség, így többé nem mentem. Más a világom.
2011. febr. 22. 06:55
 17/21 anonim ***** válasza:
17évesen kezdtem járni bulizni, akkor hetente vagy kéthetente jártunk, 20éves koromig ment ez, de már ráuntam az egészre. Sokkal jobban szeretek párommal és barátokkal beülni valahova beszélgetni, iszogatni, vagy egy házi buliba elmenni. 21/L
2011. febr. 22. 07:31
 18/21 anonim ***** válasza:

16 éves korom óta jártam koncertre meg néha ZP-be. discoba egyáltalán nem. sem a közönség, sem a zene nem az én világom.

kb 21 éves koromig jártam bulizni, főleg nyáron.

aztán egy idő után nem volt kedvem. rájöttem, h nem vonz, nem találok benne semmi olyat, ami hiányozna.

tavaly novemberben a barátnőm levitt valami iszonyú hangos helyre. rádöbbentem, h utálok táncolni, pedig régen szerettem és van ritmusérzékem is.

most vagyok 23, de egy ideje inkább csak kocsmába járunk, vagy háziba. esetleg kiülünk valami szimpatikus parkba, Dunapartra iszogatni.

2011. febr. 22. 08:54
 19/21 anonim ***** válasza:

én olyan 16,5 éves voltam mikor nyáron elkezdtem járni bulizni,töményen inni. minden estémet a barátaimmal töltöttem. akkoriba diák melóztam délutáni műszakba és így 10 után jártam el, volt is miből. minden pénzem elköltöttem akkor amit kerestem. aztán megismertem a barátomat, akkor kicsit felnőttesebben gondolkoztam és az akkori baráti köröm már nekem gyerekesnek tűnt. ez ment úgy 18 éves koromig. most már(20) havonta vagy koncert, vagy házibuli vagy egy sima buli(ami persze nem discos zene :D). barátnőmmel szoktam elmenni hetente beülni meginni valamit. ezen kívül semmi más. ja meg évente fesztivál. nem is hiányzik a mindennapos ivászat. meguntam :/

L

2011. febr. 22. 13:20
 20/21 anonim ***** válasza:
31 vagyok, és még mindig járok.
2011. febr. 23. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!