Anyós elveheti tőlünk a kislányunkat?
Ronda nagy veszekedés volt múlt hónap végén, a férjemmel együtt besokaltunk, és összeköltöztünk egy meleg barátunkkal.
Anyós próbált nagyon alánk tenni, most azzal fenyegetőzik, hogy bejelenti a gyerekvédelmisnél hogy egy abberált férfivel élünk együtt, aki biztos molesztálni fogja a lányunkat. Még ha fiunk volna.
Van esélye?
A válasz megírásának időpontja: ma 17:46
erre inkább nem mondok semmit... Nem kell a meleg szó alatt rögtön általánosítani, meg arra gondolni, hogy fujj sminkeli magát biztosan meg, hogy milyen rossz dolgokat sugároz.
Kedves kérdező, a gyereket szerintem nem veszik el ezért 10000% max valakit küldenek megnézni a körülményeket, vagy valami ilyesmi, nem tudom, hogy hogyan megy ez. Amúgy is az ilyen ronda vénasszonyoknak nagyrészt csak a szájuk nagy (: Ha meg mégis tenne valamit általában ilyen helyzetekben azért átlátják a helyzetet, akik ezzel foglalkoznak
17:46
sztem a meleg barát nem ott midnenki elött él nemi életet. Biztos h nem lesz semmilyen hatással a kislányra. Meg aztán a kérdezőnek és a férjének gondolom nem lenne a barátja ha olyan fajta meleg lenne,aki olyan "rosszb*zis"-nem tudom hogyan fejezzem ki magam :) Meg különben is a vannak olyan akiken melegek nem is látszik h az lenne,mert nem hirdeti
Azért megnézném a jelenetet: anyós bejelent a gyámügyön, az ügyintézők meg szakadnak a röhögéstől
amúgy, ha fiad lenne, akkor is ugyanez a helyzet MELEG a baráotok, nem pedofil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!