Hazugság vagy igazság?
"Ezzel csak az a baj, hogy simán letagadhatja a csaj, ha nem konkrétat mondok. A srác elég kis naiv gyerek és el is hinné, amit a csaj mond. De ha az orra elé teszem a tényeket, nem lesz mit tagadni. De lehet, hogy tévedek..."
JUJJJJ? PAASSIIIKKK :))))))))))
Ne a csajtól kérdezz (!!!), hanem a haverodtól "költői kérdés" gyanánt....vezesd rá a válaszokra kérdések formáján...tudod, olyan kérdéseket tegyél fel ami éppen a szakítás okán felmerült benned és mindkettőtökben közös pont lehet/lehetett és egy ugródeszkát jelenthet neki... most már érted???? Ilyenek lehetnek az apró jelek a lány viselkedése és a többi dolog....
Szerintem te nem érted...Ha olyan kérdésekkel jövök, hogy: nem gondolod van valami furcsa a barátnőd viselkedésében? Gondolkoztál már rajta, hogy esteleg megcsal? Akkor a pasi max odamegy a csajhoz és azt mondja: Jaj, baba ugye szeretsz és nem csalsz meg!?
De ha a srác elé rakom a tényeket, akkor ő is a barátnőjéhez szegezi a tényeket...és onnan már nincs menekvés!
"Szerintem te nem érted...Ha olyan kérdésekkel jövök, hogy: nem gondolod van valami furcsa a barátnőd viselkedésében? Gondolkoztál már rajta, hogy esetleg megcsal? "
Jajjjj pasikkk!
Szóval kérdezz inkább így:
Te észrevetted volna a helyemben hogy meg fog csalni a barátnőm, pl: mikor szombat este bulizni mentek a barátnőddel? Nem tudod véletlenül mi a véleménye a barátnődnek arról, ahogyan az ex barátnőm megcsalt? Mit gondolsz, Te egyáltalán észrevennéd ha a barátnőd félrelépne? mit tennél vagy tettél volna az én helyemben ha esetleg gyanakodnál?
és folytathatnád valahogy így:
Kár hogy nem tűnt fel hamarabb a viselkedésébe ...ez a dolog (és akkor itt azt mondd ami mind a két lányba közös, lehet hazugság, füllentés...stb)
(bár a pasik nem értik a célzást, így egy sörözés során én simán meg merném kérdezni azt amit te fentebb leírtál. Csak két esélyes: vagy spanok maradtok vagy nem. Ha igen nyertél vele egy barátot. Ha nem akkor viszont semmit sem vesztettél, viszont te moshatod a kezeidet, mert legalább megpróbáltad :))
Szerintem ne szólj neki, csak látásból ismered (tehát gyakorlatilag nem ismered).
Igen, nagy szemétség, amit a csaj csinál, de neked valójában semmi közöd hozzá.
Akkor lenne hozzá közöd, ha valaki hozzád közelálló személyről lenne szó, de így ne üsd bele az orrod.
Például a legjobb barátomnak, vagy közeli barátaimnak, testvéremnek én is szólnék ilyen esetben, de az teljesen más.
De ez persze csak az én véleményem.
L/23
utolsó:
"Ismerem a srácot, nem csak látásból."
Utolsó:
Ha olyan jóban lennének, nem kéne a fejtörés hogy mit csináljon, vagy hogyan mondja el, hiszen akkor egyértelmű lenne, hogy a srác javát akarja. De mivel nem jóbarátok, nem értem miért kell kavarni, ha elmondja, csak hülyét csinál magából a kérdező, mert tényleg úgy jön le hogy bosszúból csinálta. Ha nem csalódott volna, ez az ügy sem érintené érzékenyen, és a saját dolgait rendezné, nem másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!