Mit csináljak hogy ne készüljek jobban ki?
Tegnap elvettem anyám körömlakkját kölcsön,és a tesom is,nála volt utoljára,nem tette vissza,és anyám feltúrta az egész fiókom,meg mindent,meg akart verni,közben nemis nálam van. -.-" És egy pár száz forintos lakk miatt órákig ordított. :/ Elhordott mindennek,meg hogy soha nemis szeretett,és most se szeret,idióta "poénjai" vannak,attól félek ha lesz barátom és átjön,a hülyeségeivel fogja őtis kikészíteni. Állandóan csak a vitát csinálja,soha nem tud csöndben maradni,nem lehet vele beszélni,turkál nálam, a naplómat olvassa,ilyenek. Beéget a szomszédeknál is,hogy milyen rendetlen vagyok(szerinte),meg lusta,pedig szoktam segíteni. Soha nem ártottam neki,nem értem miért ilyen velem? Tegnap is apu állította le.
16L
Es meg valami: az, hogy "nem szeret" (HA ugy erzed, nem szeret), az nem jelenti am azt, hogy nem szeret teged a szive teljes szeretetevel, amennyire csak kepes... Szoval ezt is igy kell nezni.
13.21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!