Most miez bennem? Leszbi vagyok? Mit tegyek? Félek
18éves lány vagyok, és van egy hatalmas problémám:(
eddig 4fiúm volt már de abból csak 1el voltam boldog, de mindben csalódtam és hát nemvolt jó a többivel, ezért megviselt lelkileg. 3hete ért véget egy 1,5éves kapcsolatom ÉN szakítottam, nem szerettem a srácot.
Na és az a baj, hogy van egy jó barátnőm aki hát nagyon fiús, de ilyen extrém stilust képvisel, nem lehetne megmondan róla, h csaj. És egy kicsit tetszik:S
De ilyenkor mindig mondom magamnak, h ő csaj, és akkor az maga nem vonz, h lány, hanem maga a stilusa, a modora, a kinézete. Szóval ha arra a felére gondolok, h ő nő akkor kiábrándulok. Értitek?
De most frankón leszbikus vagyok:O?????
Úgy szégyellem magam.
Tegnap volt a szülinapom,elvitt minket kocsikázni és tökjó volt mellette ülni, és tökre tetszett ahogyan vezet...talán az egyik exem jutott eszembe róla, ezért tetszik vagy nemtudom.
DE AMUGY NEM GERJEDEK A NŐKRE, HA NÉZEK VMI SZEXVIDEO FÉLÉT AKKORIS HETEROT, A LESZBIKET NEM TUDNÁM MEGNÉZNI, NEM IZGAT, ÉS NEM TETSZENEK A NŐK.
DE NEMTUDOM MIVAN:(
talán azért tetszik mert egyszerűen annyira fiús hogy nemtudok rá nőként nézni, úgy kezelem mint egy pasit.
És szerintem ez megtéveszt lelkileg, h alapból fiús és fiúként kezelem, és talán azért vagyok így... Nem pedi gazért mert ő nő és úúú én gerjedek rá.
Amugy picit mackós, a haja oldalt felvan nyirvam elől frufruja van féloldalas, és laza stilust képvisel, vagy baseball sapka vana fejét vagy felül felvan zselézve középen a haja és mellette oldalt felvan nyirva neki
A hangja is fiús, a kormányt is tiszta férfiasan fogja...
De most milesz velem? MIT TEGYEK?:(
Nyugodj meg.
A szexuális beállítottságok között (leszbikus, biszex, hetero) elmosódottabbak a határok, mint gondolnánk. Attól, hogy heterónak érzed magad, még tetszhet ez a nő. Én úgy gondolom, emberek, egyének tetszenek meg nekünk, és nem nemek.
De annyit tanácsolnék, ha a lány full leszbikus, és nem titkos kis kalandra gondol, hanem nyílt, komoly kapcsolatra, akkor ne jöjj vele össze. Illetve alaposan vizsgáld meg az érzéseidet, ne sodródj el apilalnatnyi mámorral - képes lennél-e tartós,monogám kapcsolatra egy lánnyal. Oké, hogy eddig nem volt szerencséd a fiúkkal, de gondolj bele, nincs többé pasizás, flörtölgetés, és ha a képbe jön egy olyan, aki mégis megfelel számodra, hát szívás, vagy erről, vagy arról. Nagyon meg fogod bántani őt, ha rájössz, hogy kösz, de mégsem tudsz mellette olyan erősen kitartani, mint egy férfi mellett, és elhagyod.
Tapasztalatból beszélek.
Sokat csalódtál akkor szerintem,és ezért gondoltál úgy rá egy kicsit. Énis sokat csalódtam a fiúkban,már nemis tudok igazán szerelmes lenni,pedig még nagyon fiatal vagyok,de sajnos csak arra kellenék majdnem mindnek,pedig nem öltözök k*rvásan,csak hát emos vagyok,és gondolom azért is...De nem tudom,de egy ilyenbe soha nem mennék bele!!! Volt mikor énis azt mondtam hogyha még 1x csalódok,leszbi leszek. xĐ És nekem is vannak fiús kinézetű barátnőim,nekem is tetszenek egy kicsit,de remélem hogy csak a hormonjaim játszanak. :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!