Szerintetek ez normális ahogy anyukám kezel?
Na szóval ma reggel pihenek az ágyban 10 óra elmúlt és azt hallom hogy anyukám ordibál mint egy hülye hogy miért nem ágyaztunk be miért nem porszivóztunk ki miért bnem reggeliztem(!)
meg ilyenek
utána fölkeltem elraktam mindent a szobákban ettem beágyaztam,és hazajött apukám.Anyukám meg így bőgve meséli neki hogy a"gyerekek" mármint mi nem fogadtunk szót neki.Amúgy hozzáteszem hogy 14 leszek és anyukám tényleg olyan hülyén kezel mint egy óvodást.Utána mondtam neki hogy elég szar volt az ágyban fekve hallgatni hogy velem ordibál,és erre meg bocsánatot kért.de kijelentette ,hogy ezentúl hogy ne "stresszeljem" (tudom hogy értelmetlen)ő akarja megmondani hogy mikor menjek a buszra,pedig a buszmegálló hét családi háznyira van és 22 perccel előbb fel kell öltöznöm meg ilyenek(most tényleg ,hát nem néz bébinek?)
megmondhatod neki, hogy neked ez lenne aluxusod, hoyg szombaton délelőtt szeretnél ágyban maradni, és mondja meg, mit kell csinálni, mert te szívesen megcsinálod máskor, csak ezt hagyja meg neked, a szombati lustit. És mondd hogy nem kell reggeli, de ha ágybahozna egy kis lágytojást narancslével, azzal el tudna varázsolni :)
Legjobb, ha következő szombaton te viszed neki ágyba a kávét reggel 7-kor, sütivel, habbal, vízzel, és azután adod ezt elő!
Lehet, hogy tényleg nincs jobb dolga.
A takarítás mondjuk megcsinálatod péntek délután akkor nem szólhat egy szót se.
Mond meg neki, hogy tudod mikor kell elindulnod nem kell, hogy szóljon.
Tényleg bébinek néz, és ráadásul elég stresszes, ha rádkiabál, pedig nem is gondolja komolyan, de a felnőtteknek is lehet rossz napjuk.
Sajnos azt, hogy nem oszthatja már be a te idődet percről percre csak akkor fogja felfogni, ha elmondod neki, de ehhez az is kell, hogy megcsináld ami a dolgod (pl. a takarítást egy nappal előbb és nem három nappal később mint ő kéri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!