Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Milla névről?

Mi a véleményetek a Milla névről?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sokan nem szeretik a neves kérdéseket,mégis örülnék ha válaszolnátok!

Előre is köszönöm!

2011. febr. 18. 21:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy nem létező név.Nem a finnektől vettük át, hanem a Ludmilla becézéséből önálósult.

Milla Jocovich meg külföldi, nem magyar!

A Míra meg nem kisebbségi. (Bírom, hogy minden második névre azt mondják egyesek, hogy kisebbségi, holott nem is, az, hogy egyet úgy hívnak még nem jellemző az adott népcsoportra.)

Egyébként valóban minden nevet lehet cikizni, ha ez a cél, tehát emiatt én nem választanék másik nevet, az én neves kérdéseimnél (Amália, Irma, Róza...a régi ma nem divatos, felnőttes, nem becézhető nevek tetszenek) a válaszok fele abból áll, hogy "nem lehet becézni", "csúfolni fogják", "öregasszonyos", miért kéne egy nevet becézni..nem kell, az enyémet sem lehet és örülök, aki megpróbálja rászólók, csúfolni meg azt nem fogják akit nem akarnak, öregesnek meg azért gondolják mert csak időseket ismernek ezekkel a nevekkel, mert már 50 éve nem divatos.

2011. febr. 19. 10:12
 22/31 anonim ***** válasza:
Sztem gyönyörű a hangzása. Bár a milliós milla is az eszembe jutott (de most őszintén, van olyan név, amit nem lehet kigúnyolni? baromi kreatívak tudnak lenni a gyerekek... ... ...)
2011. febr. 19. 12:26
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett az a név régebben. Aztán egyszercsak beugrott, hogy a milla az a millió az argóban. Azóta valahogy nem tetszik. De amúgy szerintem szép név, a híres modell Milla Jojovich után tetszett meg.
2011. febr. 19. 12:47
 24/31 anonim ***** válasza:
A milka csoki jut eszembe róla...
2011. febr. 20. 00:49
 25/31 anonim ***** válasza:
Milla (1 millió=1 milla)...nekem a Milli tej jut eszembe róla,bocsi:D De ha ezt tetszik és szíved vágya,hát rajta:)) Nekem nem jön be,bár egyedi az tuti:) Nekem mondjuk a Napsugár tetszik még:D
2011. febr. 20. 21:23
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,nem is gondoltam,hogy ennyit kapok!
2011. febr. 21. 01:15
 27/31 anonim ***** válasza:
Szép.
2011. jún. 24. 10:34
 28/31 anonim válasza:
Nekem a Milla név az egyik legszinpatikusabb lánynév. Engem nem annyaira zavar hogy a milliót is így szokták rövidíteni, meg hasonló a Milka csokoládé neve, sőt szerintem aranyos lenne, bár lehet hogy egy kicsit röhejes. Milla= Milka
2011. jún. 27. 13:44
 29/31 anonim válasza:
50%

nekem ez az anyakönyvezett nevem. Soha senkinek nem jutott eszébe szemembe mondani se a lila tehenet, se a tejtermékeket, párom pedig vigyorogva szokta megjegyezni, hogy van 'egy Millája'. Csúfolni soha nem csúfolt senki, becézni nem szükséges, de öcsém mégis becéz, Milcsi vagy Millus.

én szeretem a nevemet, nem jön szembe túl gyakran :)

2012. jan. 17. 17:53
 30/31 anonim válasza:
Nekem szintén ez a nevem, és én nagyon szeretem :D Ha kérdezik, és megmondom, mindig megemlítik hogy milyen szép név :) És még soha senki nem csúfolt vele, csak sokszor Lillának hallják meg írják :)
2012. dec. 4. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!