Mit tegyek? Segitenétek?
13 éves vagyok és a szüleim raktak a gépünkre egy programot ami nem engedi h 8 után gépezzek és napi 1 órám van max mert utána kikapcsol a net. Ezt én tök igazságtalannak tartom.A másik hogy fél 9 után el kell mennem aludni pedig én szeretném megnézni az egyik sorozatot?
S Ti mit gondoltok erről?
Azt, hogy normalis Szuleid vannak! Ennek orulj, hogy oda figyelnek Rad, es nem adjak meg a lehetoseget arra, hogy ejfelkor is a gep elott ulj.
A pizsama osztas is normalis, ezzel tobben is igy vannak, tehat nem vagy egyedul.
Ez a normális. Nálunk és az ismerőseinknél is így, vagy hasonlóan működik.
Nálunk nem a gép kapcsol ki 8-kor, hanem mindenki tudja, hogy itt az idő. Ahogy a lefekvésé is.
Igazából nem tudsz semmit sem tenni,és ne is próbálj meg semmit tenni,jobb ez így.Én most 15 éves vagyok,11 éves korom óta van netem.Én sokat éjjeleztem a net előtt ülve(..hát gondolhatod:S),de sosem ittam,sosem drogoztam,nem cigiztem,és nem járkálok mindenféle ostoba diszkókba!De az lett ebből az éjjelezésből,hogy hirtelen rengeteget fogytam,kocka lettem,és sokszor betegszek meg:/ az egészségre is kihat,mert nem megyek ki,kevset találkozok a barátaimmal..pixel életem van a sulin kívül!És ez nekem már megszokott..a szüleimmel is elromlott a kapcsolat.Te ne hagyd ezt!
Persze,engedhetnének is többet neked..:) De majd fognak később,csak várd ki!
Örülj neki hogy nem lesz kocka belőled!
Az én párom is valahol itt kezdte, tavaly mikor összejöttünk úgy nézett ki mint egy albínó... hófehér volt mert sose ment ki a szobából, és vörösek a szemei az állandó gépezéstől... hát mit mondjak elég ijesztő volt :D
Amikor először kirángattam a parkba, már azon se csodálkoztam volna ha ugatni kezd a napra és berohan az árnyékba :P
Sok melóm volt vele, de még mindig nem bírom teljesen leszoktatni a gépezésről, ha egy nap nem kerül a gép elé, már tiszta depressziós...
Most is itt kockul mellettem.
Szerintem a monitoron kívül érdekesebb :)
A fél 9et egy kicsit korainak tartom ekkora fejjel már, én 10et engednék. Sorozatból pedig nem mindegy miről van szó, médiás leszek és hát tanultunk egyet s mást a gyerekek fejlődéséről és a TVről.... 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!