Jogosan érzem magam rosszul, vagy alaptalan a "felháborodásom"?
Nem is inkább felháborodás amit érzek,inkább csak rosszul érzem magam,mert a barátom,akivel évek óta együtt vagyok,rajtam próbál "spórolni".
Nehogy valaki félre értse,nem vagyok anyagias,viszont egyre sűrűbben veszem észre,hogy például alkalmakkor,karácsonykor is,az egész családban mindenkinek nagyobb ajándékokat vett,persze ezeket vette meg először,az enyémet pedig utoljára hagyta,azzal az indokkal,hogy nem tudja mit vegyen.....
Mivel az én ajándékom karácsony után lett megvéve,(utólag megtudtam),ezért alig kaptam valamit,mert persze akkor már nem igazán volt rá pénze,hogy bármit is vegyen....így pár apróságot kaptam.
Nem ez esett rosszul,nem az anyagi oldala....hanem az,hogy én utoljára lettem hagyva,hogy három év után gondolkodnia kell azon mire vágyok,mit szeretnék,mikor én mindig megtudom lepni valamivel,úgy,hogy nem kérdezem meg előtte róla....
Annyira rosszul érzem magam emiatt,persze nem ez volt az első eset,itt volt a Valentin nap,amin ugyancsak hasonló történt.....
.....és még sorolhatnám.....úgy érzem emiatt,hogy úgy gondolja,nekem mindegy mit kapok,valamit elém rakjon,Valentin napon is oda dobta a csokit amit vett,és annyit mondott,hogy Boldog Valentin napot....
Az érdekes az egészben,hogy különben teljesen jól megvagyunk,szerelmes,ahogy én is,hamarosan költözünk össze,és nagyon boldogok vagyunk,de ezen nem tudom magam túl tenni.....
Jogosan érzem magam ennyire rosszul?
Köszönöm a válaszokat!
Minden válaszban van igazság.
Azt jelenti,hogy "oda dobta",hogy ültem a székben és bejött a szobába és szó szerint oda dobta nekem.
Az előző oldali tipikus pasi :D Jól félremagyarázta, csak a lényeget nem érti.
kérdező: mondd, magyarázd el neki, mi a bajod ezzel. Én három évig mondtam folyamatosan, hogy megértse. Ugyanis ő is úgy indult, hogy a szülinapom elfelejtette, karácsonykor nem maradt rám pénze, a Valentin napot hülyeségnek tartja... minden alkalommal elmagyaráztam neki, hogy nem az fáj, hogy nem költött rám. De semmibe nem kerül mondjuk küldeni legalább egy internetes képeslapot. Vagy az itthon heverő ezer gyöngyből fűzni egy karkötőt. Vagy csenni anyám kertjéből egy szál virágot...
Idén már feladtam - és ekkor jött a meglepetés: készült Valentin napra. Most nekem volt ciki, mert inkább nem készültem. De tegnap is beállított egy szál virággal! Csak úgy.
Azt hiszem, megértette végre, hogy eze a dolgok, bár nem kerülnek sokba, fontosak. Nem a pénz. Hanem hogy jussak eszébe, amikor elmegy egy virágbolt előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!