Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldajam meg ezt a...

Hogyan oldajam meg ezt a helyzetet vele? Hogyan segitenétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

sziasztok!

előre is elnézést ha hosszú lesz de igyekszem csak a lényeget leírni.

Szóval az ex bartáommal aug.-ban szakítottunk. Okotbertől beszélő viszonyba kerültünk felmerült az ujra kezdés is de végül én nem mentem bele mert nagyon sok volt a veszekedés. ez egy se veled se nélküled kapcsolat. Ő azt állítja szeret stb de közben ha ideges olyanokat mond h pofon vág meg hülye r*banc holott sosem csaltam meg. 3évig jártunk. nekem is vannak hibáim de beláttam nem mükszik a mi kapcsolatunk.

Azota volt 1 buli ahol az exem meglátott 1ik fiu ismerösömmel táncolni (azota egy pár vagyunk a sráccal) és ez az exemet nagyon dühitette és majdnem egymásnak estek! mert ugye féltékeny volt. megharagudtam rá és tisztáztam vele h mi már nem fogunk ujra összejönni. nem is beszéltünk valentin napig. mivel az ex bartom "olyan jo fej" volt h ugy gondolta visszaküldi az összes emlékétt rolam (fényképtarto, ruhák aproságok, táskák..stb) persze rosszul esett. felhivtam, h ugyan a fényképemet miér nem küldte d ekinyomta a telefon másodjára az anyukája vette fel aki leoszott h hagyjam a fiát stb..mondom semmi rossz szándék csak mondom itt a csomag de nem hagyott szohoz jutni végül leraktam. utána volt 1 buli ahol ott volt az exem és sikerült tisztáznom vele a dolgokat h rosszul eset stb és megbeszéltük h békén hagyjuk 1mást meg se probálunk barátok lenni mert nem tud elfelejtnei. tisztában tartottam h visszaküldte cuccokat okéé.

Na de a kérdésem lényege az h tengap rengeteg visszahivot küldött kb 50dbt én nem reagáltam 1: mert az anyja is mondta h ne hivjam 2. meg megbeszéltük h nem reagálunk. utána irt 1 smst h a nagy bátyja eszméletlen most jött a korházbol haza élet halál közt van. (nagyon szerette öt és teljsen megértem h ki van borulva mert sokat köszönhet neki) felhivtam h számithat rám és nyugtattam mert telejsen kiborult ami érthetö.

Ma reggel telefonált az exem, hogy meghalt a nagybátyja..:(én is ismertem öt. exem telejsen kivan csak töle nem bucsuzott el, de irt neki 1 bucsolevelet 1-2mondatos volt. Sajnálom szegényt és szeretnék segiteni, viszont azt nem akarom h azt érezze h ezért mi ujra járhatunk.

Segitenétek, adnátok vmi tanácsot, hogy mit tegyek?

Persze 100%osan támogatom de csak is barátilag!

Köszönöm

2011. febr. 18. 14:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Már megkaptad a választ, most már csak az a kérdés, hogy az miért nem felel meg neked?
2011. febr. 18. 16:24
 12/28 anonim ***** válasza:

Igen, ezt én sem értem.

Feltesznek itt egy kérdést, amire érkeznek válaszok.

Ha a válaszok nem azok amit a kérdező szeretne, akkor jön , hogy de így... de úgy....

Ha a válaszolók feladják a győzködést, és ráhagyják, akkor meg besértődik a kérdező.

MINEK FELTENNI AKKOR A KÉRDÉST???

2011. febr. 18. 16:47
 13/28 A kérdező kommentje:

Bocsi, de nem káromkodtam nem caps lockozok és nem vagyok megsértődve!

igen megkaptam a válaszokat..

ti belegondoltatok már egy ilyen helyzetbe ugy ténylegesen?!

Most mondjam meg neki, h bocsi X de nem tudok segiteni a te dolgod és közben meg ott bög a túl oldalon..

2011. febr. 18. 16:52
 14/28 anonim ***** válasza:
Igen, jól gondolod, sőt, egyszerűbb. Nem veszed fel a telefont. Nekem ez az egész csak egy érzelmi zsarolásnak látszik, amivel el akarja érni, hogy ápolgasd. Lehet, hogy a haláleset valódi, de majd mindig előjön valami, ami miatt ápolgatásra van szüksége, és persze mindig próbálkozni fog, és tönkre akarja majd tenni a kapcsolataidat. Nem nehéz az, amit tenned kell: Ha látod, hogy hív, akkor megnyomod a piros kis telefont.
2011. febr. 18. 16:55
 15/28 anonim ***** válasza:

"Most mondjam meg neki, h bocsi X de nem tudok segiteni a te dolgod és közben meg ott bög a túl oldalon.."

Igen.

31 éves vagyok, túl több hosszú kapcsolaton, tudom mit beszélek. Nem a károdra írjuk amit írunk, hanem hogy mi lenne jó neked, mégha ezt te nem is így látod. (én is csak koppanások után jöttem rá sokmindenre)

2011. febr. 18. 16:56
 16/28 anonim ***** válasza:
Én értettem félre valamit, vagy tényleg azt írtad, hogy már barátok sem vagytok? Ha igazam van, semmi közöd a problémáihoz, majd segítenek a barátai és a rokonai.
2011. febr. 18. 16:57
 17/28 anonim ***** válasza:

Ha pátyolgatod, a jelenlegi pasid páros lábbal fog kirúgni, és igaza is lesz.

Te elviselnéd, ha a pasid exe zaklatná, ő meg rohan?

Tuti nem.

2011. febr. 18. 16:59
 18/28 anonim ***** válasza:
Én inkább olyasmit mondanék, hogy "miért is mondod ezt el nekem?", vagy "jól van, szia".
2011. febr. 18. 17:00
 19/28 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy ne beszéljünk mert még nincsen túl rajtam.

Ezt be is tarotta amig be nem következett a tragédia, ami sajnos igaz:(

és szerintem azért engem hiv, mert azok a barátai "áll barátok" akikkel bulizik stb..

nincs szivem megsérteni egy ilyen helyzetben.

Szerintetek ez 1 taktika a részéröl? olyan megtört pedig..

reggel ota nem kereset.én se öt

2011. febr. 18. 17:05
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem nem rohanok hozzá, csak meghallgattam ennyi. Szerintem pár nap elteltével nem fog már keresni.

Gyakran hallgatni is nagy dolog..

2011. febr. 18. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!