Mi volt életed legcikisebb pillanata?
Rengeteg kellemetlen dolgot mondtam/csináltam már. Íme néhány példa: autószerelőnél fizetés után tolattam ki a műhely udvarából, mikor észrevettem, hogy két szaki is integet. Barátságosan visszaintegettem, majd nem egészen 1 mp múlva nekimentem egy fának - nos, legalább tudom, hogy nem barátkozni akartak ...
Fogorvosnál voltam, maratoni kezelésen. Már vagy legalább 3 órája kínzott a doki, tele voltam lidocainnal, mikor az alábbi rövid, de annál kínosabb párbeszéd zajlott le köztünk:
Orvos: "Harapjon rá a mintára. Nagyon jó. Most pedig jobbra-balra mozgassa kicsit az állkapcsát."
Én: "Melyiket? Az alsó vagy a felső állkapcsom?"
Az orvos kezében megállt a fúró, rám nézett a szemüvege fölött: "Hogy mondta?"
Én: "Most akkor az alsót vagy a felsőt mozgassam?"
Orvos: "Amelyiket szeretné."
Oltári nagy égés volt.
Legutolsó kellemetlen szitum (tegnapelőtti eset):
Terhesgondozóban voltam ctg-n (37 hetes terhes vagyok), a vizsgálat után az orvos megnézte a leletet, mindent rendben talált, adott egy időpontot jövő hétre (ilyenkor már hetente kell menni) majd kedvesen búcsúzott/sztk-s rendelésen!/:
"Akkor jövő héten találkozunk" Hatalmasra tágult szemekkel fordultam vissza az ajtóból: "Minek? Nem elég szülés után jönni?"
No comment.
Családi ebéden voltam, legelőször a párom szüleinél. Kínáltak mindennel én meg folyton mindent visszautasítottam. (bor, pálinka, konyak, cola, fanta, sprite) Mire a párom apukája csak annyit mondott: Akkor menj ki a konyhába, ott van friss csapvíz:D
hát azóta mindent elfogadok...:P
Jártam még gimisként matektanárhoz különórára. A srác még egyetemista volt, és tetszett, ezért mindig kivágott felsőkben mentem hozzá matekozni. Egyszer nem vettem észre, de ahogy előrehajoltam, az egyik mellbimbóm kiszabadult a melltartóból, és teljesen kilátszott.
:) de legalább matekból nem buktam meg...
Barátnőmnél voltam, vonattal kellett hazajönnöm. kicsit hátrébb sétáltam, hogy majd az első kocsiba száljak. mikor megérkezett, annyira köszöngettünk a barátosnémmal, hogy a mozdony 2. ajtaját összekevertem az első kocsi ajtajával. kinyitottam az ajtót, és bár észrevettem, hogy nem jön le a lépcső, gondoltam, biztos új fejlesztés:) nem sűrűn vonatozok. nagy nehezen felmásztam a létra szerű lépcsőn, és akkor vettem észre, milyen fura az utastér elrendezése. erre egy pasi beszólt: itt már nincs több hely:) akkor döbbentem rá, hogy a mozdonyba szálltam. olyan röhögés elkapott, hogy még fél óra múlva is röhögtem, és mivel már a kallernek is a fülébe jutott, ő is úgy röhögött, hogy nem kért jegyet:)
tudni kell, hogy a párom majd két méter magas, őt külön tanították, hogy kell felmászni egy ilyenre. hát nekem a hasamig ért a létra, mégis felmásztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!