Semmiben sem vagyok elég jó?
Ha van két diplomád, akkor nem lehetsz egy tökfilkó!!!!!!!
Azért érezheted magad sikertelennek, mert még nem találtad meg az életnek azt a területét, ahol igazán kibontakoztathatnád az ismereteidet.
Fel a fejjel, ne csüggedj el!!
En is hasonlo helyzetben vagyok. Ugy gondolom, hogy fontos egy teruleten elindulni es majd kialakul, hogy mihez ertesz, mi erdekel. Talan tul sok minden erdekel es ezert nem tudod meg, hogy mi is lenne a legjobb neked. En is teljesen igy vagyok.
Nem vagy sikertelen, csak idobe telik megtalalni magadat. Ezzel mindenki igy van.
Mit ertesz az alatt, hogy akarmilyen munkaba fogsz, nem vagy sikeres? Ezt kifejtened?
Milyen az a két diploma?
Csak mert divatba jött mostanában az a duma hogy a BSC-t is valaki diplomának mondja, és úgy van kettő hogy BSC meg MSC (holott ebből a kettő együtt ér egy hagyományos diplomát), miközben 6 év után egy orvosnak csak egy diplomája van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!