Miért ilyen bunkók velem?
Tegnap mondtam anyának, hogy tök jó táskákat láttam a neten. Nem mondott rá semmit, gondoltam nem hallotta...
Ma újra mondtam, erre bunkón odaszólt, hogy "kit érdekelnek a táskáim, nem jöttem még rá?"
Bezzeg a húgomnak mindent lehet, neki vesznek csokit, chipset, engem meg se kérdeznek, hogy kérek-e valamit. Annyival lerendezik az egész napot, hogy "mi volt a suliban"...
16/L
Anyám nem is dolgozik.
Mindig mindent megkapok, és ezzel soha nem volt semmi bajuk...
1 db táskám van, amibe a suliba viszem a cuccaimat (nem converse meg ilyen márka, csak egy egyszerű 4000 ft-ot), ezért kellene olyan táska, ami nem sulis, hanem kisebb, és pl moziba vihetném.
Ha meg nem adnak rá pénzt, akkor a saját pénzemből megveszem. Nem azért mondtam, hogy egyből adjanak pénzt és hú mehessek megvenni.
Nem kérek szinte soha semmit. Telefonom 3 éves, pedig megtehetném, hogy félévente legyen új. Ruháimat akkor cseréltetem, amikor már lukasak vagy kinövöm. Cipőm amikor elszakad...
Nincsenek nagy kéréseim..
Anya nem dolgozik. Van sok pénzünk.
Lol^^ emlékeztetsz egy lányra innen gyk-ról, az is ilyen...
Aha ok, szuper, hogy írtál.
nem tudom, kiről beszélsz, de jó.
Zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!