Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apuka nem fizet köteles...

Apuka nem fizet köteles vagyok oda adni a gyermeket?

Figyelt kérdés
Nem csak hogy nem fizet de idöszakossan jön egy két alkalommal én oda adom neki.A kislányt 6éves ugy hozza haza hogy sir mert nem hiszi el a kislány hogy megint jön majd.Majd egy fél évig ismét nem jelentkezik. Mostmár ezt négy éve igy csinálja.
2011. febr. 16. 14:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De miert nem hajtatod be a gyerektartast? Azt kellene tenned. Az eltiltassal ez a problema nem fog megoldodni es a gyerekednek meg rosszabb lesz. Ertem, hogy mire gondolsz...ritkan megy es igy a kislanynak rossz, de az eltiltas nem megoldas. Be kellene jelentened, hogy nem fizeti a gyerektartast! Ugyanis azt nem is neked fizeti, hanem a sajat gyereke reszere es erdeke, hogy fizesse az apja!
2011. febr. 16. 16:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a probléma nem is inkább a gyerektartás hanem pont a látogatás rendszertelensége.Évek ota pont a kislány miatt oda adom neki csakhogy ö ahogy felbukkan ugy el is tünik akár fél évre is.A kislány megérti egy darabig hogy apa ilyen aztán bele törödik hogy nem jön,és ismét felbukkan.A lányom ilyenkor zaklatott mert már nem hiszi el hogy megint jön. Ez nem az én bosszum pont ellenkezöleg a lányom féltem a fojamatos csalodástol.
2011. febr. 17. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!