Hogy döntenétek ilyen körülmények között?
Anyósoméknál lakunk a párommal. Jelenleg egy pici szoba a birodalmunk, és hát nem igazán férünk el benne.
Eddig úgy terveztük hogy a kertben lévő kisházat lebontjuk, és a helyére építünk egy nagyobbacska emeletes házat majd, ha összegyűlik annyi pénz rá.
Persze egy idő után rájöttem, hogy a környék nem alkalmas a családi életre (kóbor kutyák, járhatatlan utak, kocsi nélkül sehova se lehet jutni), így úgy döntöttünk párommal, jövőre ha meglesz a vizsgája, költözünk.
Anyósom kitalálta a napokban, hogy a tavasszal felújíthatnánk a kisházat és kiköltözhetnénk oda, mert látja hogy itt nem férünk el.
Félreértés ne essék, semmi baj nincsen, olyan vagyok mintha a saját lánya lennék, és nekem ő is inkább az anyukám mint az anyósom, szóval elvileg tényleg csak azért ajánlotta fel hogy több helyünk legyen és kicsit önállóbbak lehessünk...
Én nagyon örülnék egy saját kis házacskának, de a felújítás sokba kerül, rámegy az összes pénz amit eddig saját házra félretettünk...
Ráadásul Mama hiába mondja hogy "csak átmenetileg, átmenetileg...", látom hogy tűzhelyet meg ilyeneket nézeget nekünk, ami átmenetileg se nem fér el, se nem kéne oda (általában én főzök, és imádja).
Szóval biztos vagyok benne, hogy így akar minket itt tartani, mert tudom hogy nem szeretné ha elköltöznénk a környékről.
Ti kiköltöznétek így?
Köszönöm a válaszokat, én is így gondoltam valahogy :)
Nagyon szeretem Mamát, de jobb lenne tényleg egy saját házban lakni, ahol senki semmibe nem szól bele...
A párom egyáltalán nem szeretne itt maradni, így tényleg maradunk inkább a szobában, de legalább egy kis alaptőkével a későbbiekhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!