Ha egy nő azt mondja a pasinak, hogy elegem van, elhagylak, ilyenkor rendszerint észbe kapnak a férfiak?
Ajaj. Ingatag talaj. Ezt 1x lehet eljátszani. Vagy bejön, vagy nem. Ha nem, akkor többé nincs hatása, hiszen következetlen fenyegetés.
Semmiképpen nem élnék ezzel, vagy, ha igen, akkor már tényleg kész.
Én nő vagyok, de ha a pasim csak egyszer kiejteni ilyet a száján, fel is út, le is út.
Hát ennyire hatásos.
sose fenyegetőzz szakítással. ha szakítani akarsz,akkor szakíts. ha nem,akkor próbálj vele beszélni. de nem így ez nagyon buta és éretlen ötlet,ráadásul könnyen koppanhatsz,ha a pasi azt mondja h jó,szakítsunk.
hidd el én ismerek párt aki így járt: a lány kb 3x jött azzal a férjének h elválik ha nem változtat. a 3.nál a pasi azt mondta oké,és beadta a válókeresetet. a csaj azóta is bánja-főleg h igazán komoly oka nem is volt a fenyegetőzéseinek
szóval gondold át
Áh a fenéket hatásos :)
Én már el is költöztem, akkor visszakönyörög pár hétig oké majd onnan folytatja, ahonnan kezdte. Erre mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna. (kivéve a kínaiak ugyebár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!