Normalis az ha a csaladban mindenki jarkal meztelenul, szulo, gyerekek, es mindenki lathatja a masikat furdes kozben?
Hát nálunk ez eggyáltalán nem tünik normálisnak,vhogy nálunk senki sem meztelenkedik a másik előtt, igaz, szüleimnek eléggé megromlott a kapcsolatuk, és nem is élnek szexuális életet..de ha ugy veszem én nem lennék meztelenül anyám előtt,
ha meg nővérem előttem flangálna fehérnemüben vagy pucéran, én rögtön felállnék de annyira hogy ki kéne vernem....az úgy már milyen lenne? vagy ez mással is előfordul?
Azért írtam, hogy ez a normális, de csak az csinálja, aki megszokta!
A muszlimoknál a nők haja ugyanilyen nemi inger. Ha egy férfi meglátja, rögtön izgatott lesz.
Te is izgatott leszel, ha meglátod a nővéred haját?
Nyugodt lehetsz - ha megszoktad volna, akkor a melle sem izgatna. Mint ahogy Afrikában sem érdekelt senkit annak idején, amíg minden nő szabadon hordta.
Hát nálunk mindenki nagyon rejtegeti magát, én is még szüleim előtt is nagyon szégyellős vagyok és nyílt se vagyok. Lehet hogy ez azért van mert fel se világosítottak engem. Csak barátnőmmel vagyok nyílt.
F/17
Én nagyon örülnék neki, ha ez lenne a normális nálunk is.
Amit csak tudok, ha egyedül vagyok, mindig meztelenül csinálok. Felszabadultabb vagyok. És jobban is érzem magam.
23 éves srác vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!