Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szüleimmel én...

Mit tegyek a szüleimmel én ezt már nem bírom!?

Figyelt kérdés

Apám tök jó állást szerzett, tök jól keres, tudja mindenki.Együtt már mondhatni átlagosnál jobban keresnek, tök jól elvagyunk.

Mégis ha kérek valamire pénzt, -nem shoppingolásra vagy ilyesmi- utána hetekig azt hallgatom, hogy "merthogy erre meg erre kértél pénzt, bla bla bla".Kitűnő tanuló vagyok, havi 1500 forint a zsebpénzem, úgy hogy sokszor van hogy délután is suliban vagyok, és akkor kaját kell vennem magamnak.Így már semmi pénzem nem marad magamra, ha pedig tartani akarom az 5,0-s átlagomat, nincs időm dolgozni menni.Én ezt már nem bírom.Miért olyan nehéz felfogni hogy szeretnék kicsit adni magamra, igényesnek lenni, új ruhákat, anélkül hogy utána hetekig azt hallgatnám??

L16

2011. febr. 14. 22:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

figy, turiból is lehet iszonyat jól öltözködni, én múltkor 7ezerért vettem kb 3 szett ruhát, táskát, övet.

ha azt látnák a szülők, h nem vagy telhetetlen, hanem a kisebb értékűnek tartott dolgokkal is megelégszel, megbecsülöd őket, akkor szívesebben adnak pénzt majd.

kaját meg vigyél otthonról, vagy a zsebpénzen felül legyen kajapénzed a hosszú napokra.

2011. febr. 14. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!