Mit kaptál valentinnapra és mi volt a program? Hogy telt a nap?
Már az előtte való héten, kitaláltam, hogy csinálok egy ajtódíszt, (szoktam minden ünnepre, a következő a farsangi lesz, és van logikus oka is, mert így tudom, hogy bezártam-e a bejárati ajtót:-), tehát azt megcsináltam, és még a múltkor Miskolcon vettem egy kacsás jégkockatartót, de gondoltam jó lesz majd későbbre, így nem mutattam meg neki.
Nos a napján bementem anyumhoz a boltba, ő odaadta az apum által vett szokásos marcipánszívet (olyan jól esett, hogy gyerekkorunk óta kaptunk ilyen szívecskéket, a húgommal), és megmutatta, apum valentini ajándékát ami egy pink boxeralsó volt (azt mondta jót nevettek rajta, mikor odaadta neki). Nekem is kellett vennem egyet a barátomnak, ő egy rózsaszín, zöld, és más rikító színű spirálos mintásat kapott, meg a kacsa formájú jégkockatartót, (tettszett neki), én egy denevérodút kaptam, és környezettudatosság miatt a rózsa elmaradt.
Este bowlingozni mentünk, ami nagyon jó volt,utána, otthon egy kis szex, majd alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!