Vissz lehet fordítani az elhidegülést egy kapcsolatba?
Szerintem van esély a visszafordításra. Először is ne erőltesd a dolgot egyáltalán. Változtass kicsit a külső megjelenéseden, frizura, öltözködés. De ne beszéld meg vele, milyen is legyen, és ne kérdezd meg tőle ha hazamész, hogy tetszik-e neki. Féltékennyé ne tedd, biztosítsd a szeretetedről ha râkérdez, igényli, de kissé lazíts a köztetek lévő függésen. Gondold át mennyi szabadidőd van, illetve teremts magadnak, és gondolkozz, mit szerettél volna mindig is kipróbálni, csinâlni: utazás, akár egy hosszúhétvége vhol, vagy teke a helyi szórakozóhelyen, bámi. A lényeg,hogy önmagad másik oldalát mutasd meg,amit a mindennapi hajtàs a gyerekek nevelése, stb elnyomott. Ezáltal őt is kiragadod a mindennapokból,és jó esetben rád fog csodálkozni. Nekem így sikerült. Ha ez sem segít, akkor talán ennyi volt megírva együtt.
A virágcsokrok, gyertyák az ágy körül, szexi fehérnemű önmagában általában nem segít, mert egy nő rögtön levágja mire megy ki a játék, és csak jobban idegesíti, hogy már megint ezzel jössz. Szóval,ennyi év után már taktikusnak kell lenned.
Én nagyon fiatal házas vagyok, de elég régóta élek a férjemmel együtt, ahhoz hogy pár elhidegülés félén már túl legyünk.
Azt vettem észre, hogy ez mindig akkor jelentkezik, amikor túlságosan a saját dolgaimra koncentráltam. Feleséged dolgozik? Mert, ha nem, vagy neki kevesebb a része a dolgokban, akkor az nagyon eltudja venni a lelkesedést.
Lehet, hogy saját magával van gondja. Vannak olyan tevékenységeitek, amiket csak ketten csináltok? Esték, amik csak a tiétek? Egy kis romantika (nem feltétlenül sex)?
Ez nem erőltetés, meg ilyenek, csak egyszer vesd fel, hogy drágám elmegyünk sétálni? És beszélgettek közben.
Szépen fokozatosan mélyítsd vissza a kettőtök életét.
A fiúk egyszer kirepülnek és ketten maradtok és ha nem most tesztek ez ellen, akkor probléma lesz.
Aztán a sex is jön magától.
Remélem megoldjátok, mert hosszú távon ez egyikőtöknek sem jó.
Üdvözlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!