A te pasid, párod, férjed is játszik a world of warcraft-tal vagy más számítógépes játékokkal?
Wowozni nem szokott, de más játékokkal igen. Én nem tudom, mikkel, mert nem ismerem őket, utoljára gyerekkoromban játszottam számítógépes játékokkal még a Win. 95 alapjátékaival:) valahogy nem érdekelnek. Szerencsére nem viszi túlzásba amúgy.
Én 25 vagyok, párom 22.
34 és kicsit hosszú lesz a lista :)játékfüggő
WordOfWardcraft harcolós már ritkán mert időigényes
* Thrillion Kincsei szerep RPG ebben ismerkedtünk meg
Travian gazdasági-harcolós
* Kertbirodalom tanya gazdasági
* Farmerama tanya gazdasági
Zoomumba állatkertes gazdasági
PPM Manager jégkorong menedzser
GridIron amerikai focis menedzser
Maxithlon ez is valami sportos de nem nagyon ismerem
The West vadnyugatos taktikai
A Facebookon is van kettő, az egyik halnevelde, a másik városépítős de most nem jut eszembe a nevük :)
* eRepublik éljen eMagyarország :) virtuális gazdasági-harcolós /csatlakozzatok sokan, nyomjuk le Romániát, legyen eMagyarország az eu ura/
Mindezt egy kicsit megosztva a csillagosokat én is csinálom. A nagy részük nem vesz el sok időt, mert napi 1 kör van, így ha lenyomja 10 perc alatt akkor várnia kell :)
szokott játszani, de csak ha nem vagyok vele. pl. ha én főzök, egyetemen vagyok, egyedül van ilyesmi. Azért tisztel annyira, hogy ha én is jelen vagyok nem a játék a legelső
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!