A te pasid, párod, férjed is játszik a world of warcraft-tal vagy más számítógépes játékokkal?
Ő nem, én viszont igen (Lego Xbox játékok - imádom őket!)
:-)
40/N
Nem, hálistennek! (21 éves)
Nem egy kapcsolatot láttam emiatt tönkremenni!
Online poker időnként, illetve minimális cityville a fészbókon, de én meg akkor általában farmvillezek szintén nem sokat (Ő 27F, én 28N). Illetve összeismerkedésünkkor mindketten ikariamoztunk, de azóta ez valahogy elmaradt - inkább egymásra fordítottuk az időnket. :)
Volt viszont előtte egy kapcsolatom, ahol az akkori pasim rendszerint wowozott, de ha azt épp nem, akkor meg talált mindig valami más online stratégiai játékot. Sokáig nem zavart, mert mindenkinek kell a kikapcsolódás, de mondanom sem kell, szerintem ennek is köszönhető, hogy aztán problémáink adódtak, mert mindig oda menekült, bármi baja volt...
33 lesz lassan. Ezzel a játékkal pont nem játszik, de ilyen háborúsakkal szokott.
De nem baj, mert én is játszom addig, csak én mást. :)
23L
szerencsére nem:)
pár éve egyik nyáron mikor távkapcsolatba kerültünk 3 hónapra,akkor rákattant,de amint minden nap tudtunk találkozni,le is szokott róla:D
inkább társasozunk,kártyázunk...együtt jobb:)
én 23/N ő 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!