Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin nap van és nincs...

Valentin nap van és nincs senkim ti hogy álltok?

Figyelt kérdés
= (
2011. febr. 13. 23:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
szia! nekem van párom, de hülyeségnek tartjuk, mert ugye nem csak ma kell szeretni a másikat és kedveskedni, gondolni rá.Azért mert ez a hülyeség ennyire elterjedt ettől ne érezd magad egyedül, menj el a barátnőkkel mozizni cukrászdába beszéljétek ki a férfiakat.Azért mert ma febr 14 van és Bálint nap, ugyanolyan nap mint a többi
2011. febr. 14. 10:14
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éve vagyok férjnél, és ma arra keltem, hogy a fürdőben, a tükörre a rúzsommal felírta a férjem, hogy mennyire szeret.Na, ezt a kamasz fiunk vette előbb észre, úgyhogy ki voltunk röhögve korán reggel.Mindegy, jól esett.Nem kell ide csinnadratta, ennyi is elbűvölt engem.
2011. febr. 14. 10:27
 33/41 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 30%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:47

maximálisan igazad van :)

2011. febr. 14. 10:33
 34/41 anonim ***** válasza:

Nincs senkim, de romantikussá tettem a napom egy APEH-os ügyintézéssel. :D Nem utolsó sorban vettem egy jó könyvet. :)

21/L

2011. febr. 14. 11:10
 35/41 A kérdező kommentje:
látom, mindenki úgy van vele h ez is olyan nap mint a többi, na de akkor a karácsonyt se ünneplitek?..
2011. febr. 14. 11:37
 36/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! nekem van párom de én szó szoros értelmébe leszarom, ezt a Valentin napot semmi másról nem szól, mint a nagy üzleti érdekröl a szokásos amerikai majmolás !
2011. febr. 14. 11:49
 37/41 anonim ***** válasza:
Nem azért, de a valentin nap nem említhető egy lapon a Karácsonnyal, se a Húsvéttal, se a Születésnappal, Névnappal, szóval attól, hogy egy nagy hülyeség, és mert az egész az üzletről szól,mi nem tartjuk a vőlegényemmel, mert minden nap lehet a másiknak kedveskedni, mindennap szereted a másikat, és meglepheted egy sima hétköznap, és szoktuk is egymást, nem kell ehhez kijelölt nap,az igazi Ünnepeket természetesen tartjuk.
2011. febr. 14. 11:57
 38/41 anonim ***** válasza:
Nekem sincs senkim már 1 éve,mert még mindig nem vitt rá a lélek, hogy ismerkedjek, vagy hogy közel engedjek valakit magamhoz, viszont a Valentin nap engem sem izgat, és egyedül sem érzem magam,itt a családom, kutyák, macskák, barátok:) Szóval ha majd a sors utamba sodor valakit, akkor megismerkedem vele, de egyébként nem keresek senkit, majd zsák a foltját:) 22/L
2011. febr. 14. 12:01
 39/41 anonim ***** válasza:
Nekem van párom, de Valentin nap valahogy sosem érintett...
2011. febr. 14. 16:13
 40/41 anonim ***** válasza:
ja és szerintem sem kell keverni a szezont a fazonnal...(karácsonyt valentin nappal...:-S)
2011. febr. 14. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!