Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin nap van és nincs...

Valentin nap van és nincs senkim ti hogy álltok?

Figyelt kérdés
= (
2011. febr. 13. 23:48
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
40 év múlva más lesz neked a tökéletes szerintem.
2011. febr. 14. 00:52
 22/41 anonim ***** válasza:
81%
Így van.Azért csak jó ha az ember mellett van valaki,aki szeret,és én is szeretem őt:)Jó lenne most már tényleg..
2011. febr. 14. 00:56
 23/41 anonim ***** válasza:

Nekem van valakim, de nem fogjuk megünnepelni a Valentin napot...

Te se érezd magad egyedül, esetleg lepd meg az egyik szingli barátnődet egy kis csokival, majd beszéljétek ki a férfiakat egy nagy adag fagyival. :)

2011. febr. 14. 06:17
 24/41 anonim ***** válasza:
69%

Itthon Bálint-nap van. Jó hogy nem hívod a karácsonyt xmasnak.

Nincs senkid? Akkor nem jelent problémát ez a nap, mert ez csak azokra vonatkozik, akiknek van párjuk. A Hanukával sem kell törődnöd, mert nem vagy zsidó(valószínűleg).

Nekem van párom, de ez a nap nem mozgat meg minket. Reggel elmegyek dolgozni, ő vigyáz a picire, napközben felhívom, mint minden nap, és a beszélgetés végén elmondjuk, hogy szeretjük egymást. Nem csak ma, minden nap. A giccsparádé pedig marad a boltban.

2011. febr. 14. 06:43
 25/41 anonim ***** válasza:

Nekem van párom, de mi se ünneplünk, mert a párom hülyeségnek tartja, engem meg nem érdekel, ebben mindig az épp aktuálishoz igazodtam, mert nem ragaszkodtam sose ehhez a naphoz.

Viszont ez a holnap is szeretni fog meg tegnap is szeretett egy szörnyen hülye indok. Hát ember, akkor szülinapot se ünnepelj! Ugyanis onnantól kezdve 1 évig minden nap 22 leszel...

2011. febr. 14. 07:01
 26/41 anonim ***** válasza:
Vőlegényem van, és mindketten utáljuk ezt a giccsparádét. Virágárus-ünnep.
2011. febr. 14. 08:34
 27/41 anonim ***** válasza:
Nekem van párom, és gyerekünk is. És tudom, hogy egy büdös szóval sem foja említeni a valentin-napot.
2011. febr. 14. 09:25
 28/41 anonim ***** válasza:

Nekem van párom és mi ünnepeljük a Valentin napot. Igaz nem csupa szivecskés dolgokkat.

Mielőtt egymásra találtunk elég rossz kapcsolatban éltünk mind a ketten és örülünk annak, hogy megtaláltuk a másik felünket.

De ha azt nézzük ez a nap is ugyan olyan mint a többi, minden nap elmondjuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük a másikat.

2011. febr. 14. 09:33
 29/41 anonim ***** válasza:
Nekem is van párom, szeretjük is egymást nagyon :))) De a Valentin nap egy hülyeség, miért kéne Bálint napra köszönteni..?
2011. febr. 14. 10:07
 30/41 anonim ***** válasza:
Tegnap meg tegnapelőtt nem zavart, csak ma?
2011. febr. 14. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!