Valentin nap van és nincs senkim ti hogy álltok?
Nekem van valakim, de nem fogjuk megünnepelni a Valentin napot...
Te se érezd magad egyedül, esetleg lepd meg az egyik szingli barátnődet egy kis csokival, majd beszéljétek ki a férfiakat egy nagy adag fagyival. :)
Itthon Bálint-nap van. Jó hogy nem hívod a karácsonyt xmasnak.
Nincs senkid? Akkor nem jelent problémát ez a nap, mert ez csak azokra vonatkozik, akiknek van párjuk. A Hanukával sem kell törődnöd, mert nem vagy zsidó(valószínűleg).
Nekem van párom, de ez a nap nem mozgat meg minket. Reggel elmegyek dolgozni, ő vigyáz a picire, napközben felhívom, mint minden nap, és a beszélgetés végén elmondjuk, hogy szeretjük egymást. Nem csak ma, minden nap. A giccsparádé pedig marad a boltban.
Nekem van párom, de mi se ünneplünk, mert a párom hülyeségnek tartja, engem meg nem érdekel, ebben mindig az épp aktuálishoz igazodtam, mert nem ragaszkodtam sose ehhez a naphoz.
Viszont ez a holnap is szeretni fog meg tegnap is szeretett egy szörnyen hülye indok. Hát ember, akkor szülinapot se ünnepelj! Ugyanis onnantól kezdve 1 évig minden nap 22 leszel...
Nekem van párom és mi ünnepeljük a Valentin napot. Igaz nem csupa szivecskés dolgokkat.
Mielőtt egymásra találtunk elég rossz kapcsolatban éltünk mind a ketten és örülünk annak, hogy megtaláltuk a másik felünket.
De ha azt nézzük ez a nap is ugyan olyan mint a többi, minden nap elmondjuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!