Valentin nap van és nincs senkim ti hogy álltok?
11/41 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a szerelmem, hogy " Velem akar megöregedni és majd velem akar szenilis lenni és elfelejteni az unokáink neveit...:( " ennyit erről
12/41 anonim válasza:
Mi is így kezdtük. 00:22 voltam
2011. febr. 14. 00:28
Hál istennek nincs senkim, így a magam ura lehetek...
Szombaton is a teremben egy csávó lent volt a csajával (alapból ilyet...), és a csaj oldalemelés közben masszírozta a csávó hátát... Na ott dobtam volna az ilyet... Kedden pedig IC-n egy alvó srácnak a hajában turkált egy csaj, na ezt sem tudnám elviselni, ha aludni akarok, akkor ne b@szogassanak... szóval szerintem jobb szinglinek lenni, élni az életed, mint valami sz@r kapcsolatban lenni.
2011. febr. 14. 00:29
Én már egy éve egyedül vagyok.A barátaim is mind falsok voltak,a családom is tré.
2011. febr. 14. 00:32
Én kapcsolatban vagyok, de mintha nem lenne senkim.
Csak magamra számíthatok.
2011. febr. 14. 00:37
16/41 A kérdező kommentje:
azér ezek az indokok h IC-n a hajába turkált szerintem eltűrhetők. valaki meg szereti az ilyet, am én már lassan 1,5 éve de még mindig szeretem kiosztom ha beszélünk meg lehordom mindennek, de utánna ha 1 hétig nem látom h nem beszélünk akkor meg hiányzik, meg ha mással van áhh.. akkor török.
Én is egyedül vagyok lassan egy éve, de talán jobb is így. Inkább sem vagyok senkivel ahelyett hogy csak azért legyek valakivel hogy nekem is legyen valakim. Majd lesz előbb-utóbb. Szerintem a Valentin nap h*lyeség, sok értelme nincs. Én is úgy gondolom hogy ha szeretek valakit akkor az év többi napján is szeretem. A volt pasim tavaly valentin napra vett nekem egy nagy plüss szivet meg csokit közbe a hátam mögött egy csajjal flörtölgetett és arra várt hogy mikor dobom ki hogy ne ő legyen a szemét aki otthagyta a barátnőjét más miatt...
hát ennyit a valentin napról.
18/L
2011. febr. 14. 00:42
18/41 A kérdező kommentje:
Szerinetem a valentin nap nem azért van, hogy MA szeresd a párad, hanem megünnepeljétek, hogy együtt vagytok. :(
00:29 Még jó hogy csak a hátát masszírozta...:)Illetve a vonaton csak a haját birizgálta..:D
2011. febr. 14. 00:46
Hát nem tudom, ez a hajbaturkálás szerintem is rohadt idegesítő. Meg egy párkapcsolatban még ezer ilyen apróság van, amire az átlag azt mondja, hogy ugyan, ha szereted eltűröd.. Hát nem, én baromira nem tűröm el. "Sajnos" olyan vagyok, hogy csak akkor tudok tényleg hosszútávon elviselni valakit, ha maximálisan mindent úgy csinál ahogy nekem az tetszik. Ez mindennel így van, nem csak párkapcsolatban, csak a tökéletes dolgokat fogadom el. Valószínű egyedül fogok megöregedni, de nem érdekel, mert pont akkor vagyok boldog, ha nyugi van és nem kell semmi miatt idegeskednem. 20N
2011. febr. 14. 00:47
Kapcsolódó kérdések: