Hányan vagytok itt, akik úgy gondolják, jobb lett volna vagy jobb lenne testvér nélkül felnőni? Őszintén.
20/L
Nekem három tesóm van... a bátyám egyszer majdnem meghalt, utána sokáig piszkáltam, hogy bárcsak meghaltál volna, enyém lett volna a szobád, viszont mostanra eljutottam odáig, hogy hiányozna, és szeretem, annak ellenére, hogy most nem beszél velünk...
A két hugomat el sem tudom képzelni,ugyhogy ne is legyenek, mivel a nagyobbikért egész harc folyt a bíróságon, a kisebbel meg mindig van valami XD
Erre a kérdésre nem lehet elfogultság nélkül válaszolni.. azaz az, hogy "ne azt nézzétek, hogy amúgy szeretitek-e vagy sem a testvéreteket" - nem állja meg a helyét, mert nem lehet elvonatkoztatni. Mindenkinek az ugrik be, hogy mi lett volna, ha nem lenne a testvére. Aki meg egyke, az megint nem tud "normális" választ adni, amilyet te vársz.
Egyébként miért kérdezed? Lehet, hogy nagyon utálod a testvéredet? Esetleg van egy gyereked, és nem tudod eldönteni, vállaljatok-e testvért neki? (amit mondjuk meg bírok érteni, ebben a nyamvadt anyagias világban).
"a bátyám egyszer majdnem meghalt, utána sokáig piszkáltam, hogy bárcsak meghaltál volna, enyém lett volna a szobád"
Ez azért elég morbid...:D
22:51: Nem, egyik sem, megvagyok a testvéremmel (1 húgom van), de pl. régebben sokszor eszembe jutott, hogy mennyivel békésebb gyerekkorom lett volna nélküle (mert mindig közös szobánk volt, és eléggé különböztünk, én csendesebb, nyugodtabb, ő meg hangos, folyton felhozta a fura barátait, szóval...).. Meg itt is olvastam, hogy a szülő is szeretne általában testvért a gyereknek. Gondoltam megkérdezem, általában az emberek örülnek-e egy testvérnek vagy sem.
akiket testvérpárokat ismerek csak a balhé van köztük.
pl barátnőm nővére egy kleptomán idióta pitsa, még tőlem is lopott, élősködik mindenkin, a saját anyját is képes volt meglopni, és még tagadta is.
a másik barátnőmnek bátyja van, a csaj elég fos helyzetben van, a bátyja elég pénzes, de szinte semmivel nem segíti. régebben, amíg együtt laktak, addig meg folyton a cseszegetés ment a sírásig...
persze látok jó példákat is. van pár barátom, akik jól kijönnek a tesóikkal.
a legjobb barátnőm egyke, mégis megosztja a dolgait, van fogadott tesója, akire legalább annyira számíthat, mintha valódi lenne.
én is egyke vagyok, sosem hiányzott a testvér, sosem nyúztam anyámat ilyenekkel, nagyon jól elvoltam egyedül, és nem letten önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!