Anyám miért akadt ki, amikor látta, hogy két ismerősöm most beszállt taxiba?
Figyelt kérdés
Szerinte 'így nevelődnek a ku.vák', és semmi helyük ilyenkor taxiban. (16, és 14, én 17)2011. febr. 12. 19:12
1/13 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget se mostanában hallottam....
2/13 anonim válasza:
Érdekes anyád van. Taxival menni még biztonságosabb, mint pl. BKV-zni. És még későn sincs, hogy az legyen a baja.
3/13 anonim válasza:
inkább menjenek gyalog a sötétben?
5/13 A kérdező kommentje:
Én sem értem sajnos... Mondtam neki, hogy nem kellene beleavatkozni más dolgába.
2011. febr. 12. 19:18
7/13 anonim válasza:
Ha egy sima autóba szálltak volna be és úgy jegyzi meg talán....igaz köze nincs hozzá,de egy taxinál ilyet megjegyezni................
8/13 anonim válasza:
Messzire vagy későn a férjem is inkább taxival küldi a 17 éves lányát. Gyorsabb, biztonságosabb, mintha egy éjszakai járaton menne.
9/13 anonim válasza:
Nem csak biztonságosabb, de nálunk (nem tudom, ki hol lakik) olcsóbb a belvárosba bemenni taxival, mint megvenni 3-4 buszjegyet, ráadásul fél óránként-óránként jár csak a helyijárat. :S
Nem attól lesz valaki k...va, hogy taxival megy haza. :)
10/13 anonim válasza:
Azért k.urva, mert taxizik? :O Te jó ég, akkor én meg se szólalok, minden buli után taxival megyek, ha nincs olyan JÓZAN ember, akinek van jogsija és haza tudna vinni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!