Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos nagyon! Élet kérdés!?...

Fontos nagyon! Élet kérdés!? HELP!

Figyelt kérdés
kaparászást hallok az ajtófelől nagyon megvagyok rémülve de nembiztos hogy betőrő,de elég kicsi kaparászás,nemtudom mittegyek.nem akarok feleslegesen rendőrt hivni,nembiztos hogy az! kérlek segitsetek gyorsan!
2011. febr. 12. 18:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Menj oda és nézd meg mi az.

Szerintem az átlagos betörő meghátrálna attól ha valakivel találkozik. Persze ha tartotok otthon pl. hétszámjegyű összeget cash-ben, akkor persze más a helyzet.

Egyébként tényleg 13 éves fiú vagy?

Kevesebb krimit, thrillert meg horrort kéne nézned.

2011. febr. 12. 18:43
 22/39 anonim ***** válasza:
88%
Hogyhogy mit tudunk tenni? Hagyjátok abba a kaparászást és akkor nem fog félni!
2011. febr. 12. 18:44
 23/39 Cory Rose ***** válasza:
77%
Szerintem fake, én nagyon parázok a betörőktől, ha azt hinném be akarnak épp törni, tuti nem gyikre írogatnék és várnám a válaszokat. :D De ha mégsem, vágj valamit az ajtóhoz hogy hallja vannak otthon, és kiálts ki hogy hívod a rendőrséget. Én talán ezt tenném. De betörő nem is jön ilyen korán.
2011. febr. 12. 18:44
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyben vagy még??

Amúgy meg vegyél egy bazinagy konyhakést a kezedbe,és menj ki mézd meg!!!!

2011. febr. 12. 18:45
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Élsz még papuskám?:D

Ki lenne az a retardált betörő, aki kaparássza az ajtót?!

Szerintem egér van a lakásban. Volt már, hogy én is hallottam kaparászást, motoszkálást, és vagy a macska csinálta, vagy beszökött egy egér.

2011. febr. 12. 18:45
 26/39 anonim ***** válasza:
Kérdező: Meghaltál? Megártott a sok horror/thriller, én azt mondom látatlan is, hogy csak egy állat kaparászott max.
2011. febr. 12. 18:46
 27/39 anonim ***** válasza:
szerintetek megvan még???erős a gyanúm,hogy csak kamu a kérdés...
2011. febr. 12. 18:49
 28/39 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem unatkozó kamasz. A szülők a másik szobában, ő pedig jókat nevet. A mai fiataloknak van annyi eszük, hogy ilyenkor a telefonhoz nyúljanak. Egyébként pedig ha társasházban lakik, könnyen lehet, hogy valamelyik alól-felül lakó részeg szomszéd elvétette az emeletet. Nálam is volt már ilyen.
2011. febr. 12. 18:49
 29/39 anonim ***** válasza:
89%

"Ki lenne az a retardált betörő, aki kaparássza az ajtót?!"

:D sírva röhögök

2011. febr. 12. 18:50
 30/39 anonim ***** válasza:
77%

szerintem is nagy nagy kamu.

SZÁNALOM.

2011. febr. 12. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!