Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor érezted úgy, hogy...

Mikor érezted úgy, hogy megbántad a gyerekvállalást? Mennyi ideig tartott ez az érzés? Mi váltotta ki?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Akkor. amikor a férjem lelécelt, és otthagyta a 3 gyereket. Én meg rájöttem, hogy egyedül nekem ez nagyon rosszul fog menni. Szeretem őket, de most már inkább sajnálom,ha ezt tudom, 1-et sem vállalok.Hogy meddig tart, még nem tudom.
2011. febr. 20. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bántuk meg, hogy gyermeket vállaltunk. Pedig mindketten nagyon fiatalok vagyunk a férjemmel (még mindig huszonévesek vagyunk, pedig már óvodás a gyerkőc) és nagyon sokan mondták nekünk is, hogy meg fogjuk bánni. A kisfiunk igazi rosszcsont és nagyon eleven gyerek, de ennél több boldogságot nem okozott soha senki nekünk mint ő. Már próbálkozunk egy ideje a kistesóval, de nem akar jönni. Majd meglátjuk mi lesz a vége.
2011. febr. 20. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
En nem tudom elkepzelni a gyerekem nelkul az eletem, de be kell, hogy valljam, hogy nagyon hianyzik az, hogy 1-2 oram sincs nelkule, mert az apja folyton dolgozik, rokonunk meg nincs sehol a kozelben. Igy 24 oraban vele vagyok es lehet, hogy nem hangzik nagy dolognak, de kimerito egy ido utan es ott allsz elegge kiegetten, kialvatlanul, mert az elmult 2,5 evben egy ejszakat sem tudtam vegig aludni. Nagyon rossz alvo. Szerintem el fog mulni ez az erzes, ha sikerul par orat egyben aludnom. :)
2011. febr. 20. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!