A férjem megigérte hogy nem fog kezétcsókolommal köszönni egy csajnak se, és még se tartja be. Elegem van ebből. Mit csináljak? 100x megbeszéltük már megígérte és "elfelejti" leszarja hogy engem meg megaláz ezzel és folyton sírok
20:12 Nemár! Ne csináld ezt velem, így is totál kikészültem a felismeréstől!!! A pszichiáterem meg nem veszi fel a telefont!! Ááááá!! Oo
:D
Ha "Viszont látásra" köszön valakinek,vigyázz mert titokban fognak találkozni ha a te teoriád igaz!
A "kellemes hétvégét" is rázós.A "jó éjszakátról" már ne is beszéljünk mit érthet ez alatt!
Utolsó: igaza van.
Egyébként szerintem is kamu, de azért elmondom, hogy kész vicc amit mondasz. Főleg még az, hogy nem köszönsz azoknak akiket nem ismersz. Ilyen alapon a boltos néniknek sem köszönnénk, és túristákkal sem állnánk szólba. Elég bunkó vagy hallod. A kezétcsókolommal pedig SEMMI BAJ nincs.
---> iránya pszihiária.
Mellesleg apám "kézcsókkal" köszön pl.: cukrászdábanm és valami hihetetlenül elegánsan tudja mondani.
.) köszönés, kézfogás, kézcsók: a köszönés a leggyakoribb és a legtöbb formában megtalálható érintkezési forma, Magyarországon főleg a napszakokhoz kötődik. Az elköszönés is lehet napszaknak megfelelő, de a leggyakoribb a „Viszontlátásra!” forma. Előre köszön a férfi a nőnek, a fiatalabb az idősebbnek, a beosztott a főnöknek. Az egyház képviselőjének mindig a „civil” köszön előre. A köszönést mindig illik fogadni és viszonozni. Társaságban az ismeretlenek is fogadják a köszönést.
A „Csókolom!”, „Kezét csókolom!” a mindennapi életben elfogadott forma, de a hivatali életben nem használják. A tegező köszönés csak a családon belül vagy közeli barátok, munkatársak között hangozhat el. A tegező köszönés legáltalánosabb formája a „Szervusz!” és rövidítései. A szervusz a servus humilissimus latin kifejezés rövidítése, jelentése: alázatos szolgája. A középkorban terjedt el, Magyarországon akkor még a tegeződés volt szokásban.
A köszönés egyéb formái:
kalapemelés: a férfi a kalapját - ha az nem egyen- vagy formaruha része - mindig és mindenki előtt köteles megemelni;
kézfogás: gyors, határozott, közepesen erős. A nő nyújt először kezet a férfinak, a vezető a beosztottnak, azonos neműek között az idősebb a fiatalabbnak. Külföldön meg kell ismerni az ottani szokásokat; kesztyűs kézzel nem illik kezet fogni, kivéve ha nőről vagy egyenruhás férfiról van szó, mert a kesztyű az egyenruha része.------------------------------------------------------------------------------"Tanulni-tanulni-tanulni,Lenin is ezt mondta" Szép dolog a tudás,a butaság meg naon fájdalmas néha!:-(
Van egy 78 éves néni a szomszédunkban. A férjem meglátta, "kezicsókolommal" köszönt neki és bement beszélgetni hozzá.
Basszus, most kapok észbe, hát engem Mari nénivel csal!!!!
Köszönöm kérdező, hogy felnyitottad a szemem!!
Most átmegyek és tetten érem őket! Hogy engem hogy átvertek.... hát, hihetetlen, hogy eddig nem jöttem rá, hogy szeretője van...
De én is kezicsókolomot köszönök neki...jééézusom, látens leszbikus vagyok...
Na jó, megyek a késért és lemészárolok mindenkit, aztán végzek magammal is, ez tarthatatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!