Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem megigérte hogy nem...

A férjem megigérte hogy nem fog kezétcsókolommal köszönni egy csajnak se, és még se tartja be. Elegem van ebből. Mit csináljak? 100x megbeszéltük már megígérte és "elfelejti" leszarja hogy engem meg megaláz ezzel és folyton sírok

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 17:36
 81/102 anonim ***** válasza:
97%

Hány éves vagy?

komolyan?

2011. febr. 10. 20:11
 82/102 anonim ***** válasza:
91%

20:12 Nemár! Ne csináld ezt velem, így is totál kikészültem a felismeréstől!!! A pszichiáterem meg nem veszi fel a telefont!! Ááááá!! Oo

:D

2011. febr. 10. 20:16
 83/102 anonim ***** válasza:
99%

Ha "Viszont látásra" köszön valakinek,vigyázz mert titokban fognak találkozni ha a te teoriád igaz!

A "kellemes hétvégét" is rázós.A "jó éjszakátról" már ne is beszéljünk mit érthet ez alatt!

2011. febr. 10. 20:38
 84/102 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó: igaza van.

Egyébként szerintem is kamu, de azért elmondom, hogy kész vicc amit mondasz. Főleg még az, hogy nem köszönsz azoknak akiket nem ismersz. Ilyen alapon a boltos néniknek sem köszönnénk, és túristákkal sem állnánk szólba. Elég bunkó vagy hallod. A kezétcsókolommal pedig SEMMI BAJ nincs.

---> iránya pszihiária.

Mellesleg apám "kézcsókkal" köszön pl.: cukrászdábanm és valami hihetetlenül elegánsan tudja mondani.

2011. febr. 10. 21:11
 85/102 anonim ***** válasza:
93%

.) köszönés, kézfogás, kézcsók: a köszönés a leggyakoribb és a legtöbb formában megtalálható érintkezési forma, Magyarországon főleg a napszakokhoz kötődik. Az elköszönés is lehet napszaknak megfelelő, de a leggyakoribb a „Viszontlátásra!” forma. Előre köszön a férfi a nőnek, a fiatalabb az idősebbnek, a beosztott a főnöknek. Az egyház képviselőjének mindig a „civil” köszön előre. A köszönést mindig illik fogadni és viszonozni. Társaságban az ismeretlenek is fogadják a köszönést.

A „Csókolom!”, „Kezét csókolom!” a mindennapi életben elfogadott forma, de a hivatali életben nem használják. A tegező köszönés csak a családon belül vagy közeli barátok, munkatársak között hangozhat el. A tegező köszönés legáltalánosabb formája a „Szervusz!” és rövidítései. A szervusz a servus humilissimus latin kifejezés rövidítése, jelentése: alázatos szolgája. A középkorban terjedt el, Magyarországon akkor még a tegeződés volt szokásban.

A köszönés egyéb formái:

kalapemelés: a férfi a kalapját - ha az nem egyen- vagy formaruha része - mindig és mindenki előtt köteles megemelni;

kézfogás: gyors, határozott, közepesen erős. A nő nyújt először kezet a férfinak, a vezető a beosztottnak, azonos neműek között az idősebb a fiatalabbnak. Külföldön meg kell ismerni az ottani szokásokat; kesztyűs kézzel nem illik kezet fogni, kivéve ha nőről vagy egyenruhás férfiról van szó, mert a kesztyű az egyenruha része.------------------------------------------------------------------------------"Tanulni-tanulni-tanulni,Lenin is ezt mondta" Szép dolog a tudás,a butaság meg naon fájdalmas néha!:-(

2011. febr. 10. 21:30
 86/102 anonim ***** válasza:
95%
Hagyjátok, fogja fel! :)
2011. febr. 10. 22:30
 87/102 anonim ***** válasza:
98%

Van egy 78 éves néni a szomszédunkban. A férjem meglátta, "kezicsókolommal" köszönt neki és bement beszélgetni hozzá.

Basszus, most kapok észbe, hát engem Mari nénivel csal!!!!

Köszönöm kérdező, hogy felnyitottad a szemem!!

Most átmegyek és tetten érem őket! Hogy engem hogy átvertek.... hát, hihetetlen, hogy eddig nem jöttem rá, hogy szeretője van...

De én is kezicsókolomot köszönök neki...jééézusom, látens leszbikus vagyok...

Na jó, megyek a késért és lemészárolok mindenkit, aztán végzek magammal is, ez tarthatatlan!

2011. febr. 10. 22:40
 88/102 anonim ***** válasza:
98%
Kicsi koromban szinte minden felnőttnek csókolommal kellett köszönnöm, kb. 14 éves koromtól meg azt tanították szüleim, hogy a nőknek csókolom, a férfiaknak napszak szerint. Felnőttként meg a kezicsokólom vagy kezét csókolom az udvarias nőkkel, bizonyos körökben bunkó lejónapottozni egy nőt. Igaz huszonévesen a tegeződés van elterjedőben. De ez mind-mind csak szokás kérdése, ha a férjed ezt érzi udvariasnak, akkor nem kellene rábeszélni, hogy ne tegye. Ennek semmi köze a félrelépéshez. De csatlakozom az előzőekhez, ha nem változol, ott fog hagyni a férjed a hülyeségeid miatt. Az meg a saját bemagyarázásod, hogy csak a fiatal csajoknak köszön így és mekkorát mosolyog hozzá, míg az öregeknél nem.
2011. febr. 10. 23:51
 89/102 anonim ***** válasza:
95%
Kamu... :)
2011. febr. 11. 11:58
 90/102 anonim ***** válasza:
88%
Ebben mi a megalázó? Évtizedekig ez volt a bevett köszönési forma, és nem is alaptalanul, hiszen udvarias, illedelmes férfi igen kezet csókolt anno és olyan helyzetben még ma is a hölgyeknek... basszuskulcs, én elég konzervatívnak mondom magam, és kevés dolgot tűrök el a páromtól, de ha kezet csókol, vagy ha azt mondja, azzal baromira nem azt fejezi ki, hogy az adott nő jobban tetszik neki vagy hogy megcsalna... sztem inkább te féltékenykedsz és hisztizel feleslegesen. Ennyi erővel ne is legyen udvarias egyetlen nővel se, mert az csak téged illet meg???... sztem gondolkozz el, mielőtt kivágod nála a patáliát. Persze az egy másik dolog, hogyha téged ez ennyire zavar, akkor ő miért nem próbálja meg visszafogni-de valszeg fiatalkori berögződés (ugyanúgy, ahogy pl. itthon úgy tanultam, hogy vágok egy szelet kenyeret... és tudom, hogy a szelni egy szelet kenyeret az mennyivel szebb megfogalmazás, mégsem tudom rávenni magam, mert 21 éve azt használom, hogy vágni...).
2011. febr. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!