A férjem megigérte hogy nem fog kezétcsókolommal köszönni egy csajnak se, és még se tartja be. Elegem van ebből. Mit csináljak? 100x megbeszéltük már megígérte és "elfelejti" leszarja hogy engem meg megaláz ezzel és folyton sírok
Mint már sokan írták ez egy köszönési forma és NINCS FLÖRT JELLEGE:) Inkább örülnél és büszke lennél, hogy milyen intelligens barátod van!! De tudod mit, szakíts vele ez miatt, szerintem jobban járna szerencsétlen férfi nélküled...
L/19
Nem vagy normális kérdező....
Apukám így köszön minden nőnek, sőt igazából a férfiak nagy része is. Nem szó szerint kell érteni. Nem hiszem el, hogy lehet még egy annyira agyilag zokni mint te.
Édesapám és a férjem is így köszön a nőknek, a náluk fiatalabb "nőcskéknek" is. És nekem is köszönnek így, pedig én is 30-as vagyok, sőt csókolommal is köszönnek huszonévesek, akik az első tanítványaim voltak. Nekem ez természetes.
Ne abajogj rajta, ez egy gesztus. Gondolj arra, ha nem köszönne senkinek, milyen kellemetlenül éreznéd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!