A férjem megigérte hogy nem fog kezétcsókolommal köszönni egy csajnak se, és még se tartja be. Elegem van ebből. Mit csináljak? 100x megbeszéltük már megígérte és "elfelejti" leszarja hogy engem meg megaláz ezzel és folyton sírok
Hány éves vagy????????????????????
A Párom is így szokott köszönni Ő 29 éves én 23, eszembe nem jutott ez a hülyeség, hogy szó szerint értsem, hogyha valakinek ilyet mond akkor lassan ott tartunk, ha a te gondolkozásodbó indulok ki, hogy leakar feküdni vele:D
Mért ha te azt mondod, egy néninek hogy csókolom, vagy egy bácsinak, akkor te úgy mondod hogy megakarod csókolni?
Te is olyan vagy mint a Páérom exe, hogy így köszönt a szomszéd néninek meg az Óvonőnek, és az exe az egész éjszakát végig bőkte, hogy biztos velük fogja megcsalni...háhá....naggggyon beteeeeeeg.
Én nem sok jövőt saccolok neked, a férjeddel.
Szerintem most sok férfi összeteszi a kezét, hogy nem ilyen nőjük vagy én nem is tudom, hogy milyük van.
Nagggggyon beteg!!!
Ha nem vagy magaddal megelégedve akkor tegyél ellene, ne a férjeden éld ki a hülye önbizalom hiányod!!!
Néha kezdek rájönni, miért van ennyi homár ebbe a világban!!!
"nekünk a tanitónőm általánosban elmagyarázta ezt a dolgot."
Egyesek egy ilyen regi tapasztalat alapjan elik az eletuket...nem vagy am semmi. A tanitoneni elmagyarazta. LOL
Ertsd mar meg, hogy veled van a gond. Gondolod, hogy azokat a noket megdonti a ferjed vagy mi? Vagy mar nem is nezhet masra? Nem is nez, csak koszon a szerencsetlen. Oszinten sajnalom a ferjed, ha ez nem kamu. Ugyan neked mi hasznod szarmazik ebbol az idegeskedesbol? Ha nem tesz semmit a ferjed ezekkel a nokkel, hogy alaz meg teged? Nekem is volt tanarom az egyetemen, aki minden nonemu tanitvanyanak "kezetcsokolom"-mal koszont, pedig 30 evvel idosebb volt nalunk. Annyit gondoltunk, hogy milyen rendes. A mai napig emlekszem ra emiatt. Hogy foghatod fel ezt ilyen negativan?? A ferjed nem csinal semmit azokkal a nokkel.
úristen te hülye vén banya!!!!!
De szánalmas vagy....
Én 22 éves vagyok és férfiak szoktak köszöni,h kezét csókolom ,abban nincs semmi rossz és a párom is köszönt így is nőknek kortól függetlenül.abban semmi nincs rossz,,ez csak köszönés forma,ne legyél buta!!! ha férfi lennék ,ár rég elhagytalak volna egy ilyenért!!!! annyira buta vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!