Mi lehet a baj velem? Férjem van, szeretem, vágyo folyton vele lenni, hozzábújni puszilgatni simogatni, vágyo rá hogy ő is simizzen puszilgasson, de a szextöl menekülnék. It kéne tennem?
"A kérdező kommentje:
nálunk mindig nekem kell felül lenni a férjem ugy szereti persze csináljuk csak utálom hogy hazudoznom kell hogy egy hónapban 2 hétvégén is menzesz van stb. Pedig őrülten szeretem és féltékeny is vagyok ezért van sex csak nem kivánom. az lenne a jó ha sose tenné be a többi még elviselhető"
A szexben nincs olyan, hogy "kell" - a férjed odafigyel Rád, ha van szex, akkor Te is kielégülsz???
Van egyáltalán motivációd, hogy vele legyél?
MI a baj azzal, ha beteszi, nem vagy még elég nedves, vagy fáj???
*nálunk mindig nekem kell felül lenni a férjem ugy szereti
Rossz a kérdésed kérdező, nem "veled" van a baj! A férjed egy önző disznó. Én sem kívánnám az enyémet, ha "mindig nekem kellene felül lenni". Nekem ugyanis egyféleképpen jó, de úgy mindig és nagyon hamar, misszionárius pózban.
Így kezdjük MINDIG, MERT NEKEM ÍGY JÓ, utána folytatjuk úgy, ahogy a férjemnek jó, én leszek felül vagy háttal, ahogy szeretné. Hogy neki IS jó legyen.
Nálunk kezdettől így volt.
Nálad sokkal nehezebb lesz ezután élvezni a dolgot, mert "megszoktad", hogy nem kívánod. Akkor sem biztos, hogy egyből élvezed és kívánod, ha netán változtattok, és a te igényeidet is figyelembe veszitek. Ettől függetlenül próbálkozni kell, aztán szexuálpszichológus, különben előbb-utóbb baj lesz a házasságotokkal.
Csak gratulálni tudok a kedves férjednek. Persze nem csak az ő hibája, azért azt tegyük hozzá: kell annyira tartanod magad, hogy megköveteled tőle, hogy rád is oda kell figyelni.
"a betevést utálom"
De miért utálod?
15:30-asnak. igen, pl ezeket. Nem udvarolt, nem tepert le.Nem durván szerettem volna, hanem szenvedéllyel. És nem úgy, hogy megkérdezi, hogy akkor ma lesz? Ennek spontánnak kellene lennie. sztem.Vagy?
16:31.teljesen igazad van. Így mindketten élvezik a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!