Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj velem? Férjem...

Mi lehet a baj velem? Férjem van, szeretem, vágyo folyton vele lenni, hozzábújni puszilgatni simogatni, vágyo rá hogy ő is simizzen puszilgasson, de a szextöl menekülnék. It kéne tennem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 14:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ezt meg kéne beszélni vele, és utána egy szakemberrel. Mint ugye mondták, nem tagadhatod meg tőle a szexet, ha nem akarod hogy megcsaljon és/vagy elveszítsd... Játszatok olyan szerepjátékot, hogy te csak vagy, kielégíted/megd*ghat hetente pár alkalommal, vagy bármi hasonló.. Neked is jó, mert gyorsan lezajlik, neki is, mert van testi kapcsolat.
2011. febr. 10. 15:13
 12/26 anonim ***** válasza:
18%
Hagyd magad, előbb szabadulsz! Én így állok hozzá a kérdéshez. Hátat fordítok , és csinálj amit akarsz jelszóval, átadom magamat neki.
2011. febr. 10. 15:14
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Az egészséges házasághoz az egészséges mennyiségű szex is hozzátartozik.Aki azt írta hogy fáj neki ott lehet a férfi érzéketlensége már régóta aki csak a saját kielégülésével törődik.
2011. febr. 10. 15:14
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Én a házasságunk kezdetén átéltem ugyanezt mint Te, tehát nagyon megértelek. Én nem mondtam el a férjemnek, mert annyira szeretett, és úgy éreztem, ha elmondom neki, akkor nem hiszi el, hogy egyébként én is igazán szeretem, és féltem, hogy ettől tönkremegy az alig elkezdődött házasságunk. Úgyhogy én szeretkeztem vele akkor is, ha én egyáltalán nem kívántam, sőt. Ezért most biztos sokan elitélnek, de nem bánom igy utólag, mert szép lassan nekem elmúlt ez az időszak, és sikerült nekem is feloldódnom és élveznem a szexet. Hogy mennyi időbe telt, arra már nem emlékszem vissza, de már 16 éves házasok vagyunk, és komolyan mondom, hogy jobb a szex, mint az elején.
2011. febr. 10. 15:17
 15/26 A kérdező kommentje:
nálunk mindig nekem kell felül lenni a férjem ugy szereti persze csináljuk csak utálom hogy hazudoznom kell hogy egy hónapban 2 hétvégén is menzesz van stb. Pedig őrülten szeretem és féltékeny is vagyok ezért van sex csak nem kivánom. az lenne a jó ha sose tenné be a többi még elviselhető
2011. febr. 10. 15:18
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
nekem is volt egy barátom, akivel a vége felé már ezt éreztem. Az utolsó évben. mi szakítottunk. én voltam a kezdeményező a szakításban. Pedig alapjában véve imádom a szexet. Mostani párommal nagyon jó, még nem volt ilyen. Nem gondoltam volna anno,hogy ez lehet jobb is. Utólag rájöttem, mi volt a baj. Megszűntem létezni, mint Nő. Én is imádtam bújni, hogy simogasson stb.Sok dolgot megadott, ami jó volt, de az a része nem ment. A mostanival viszont sok olyan nincs, ami pedig jó lenne. Lehet, hogy nálatok is ez lehet a probléma? Ameddig lehet rajta javítani, gyorsan szakember,mert nagyon jó, amikor oda tud bújni valaki a másikhoz és bízhat benne, mert már ismeri.
2011. febr. 10. 15:25
 17/26 anonim ***** válasza:
39%

"az lenne a jó ha sose tenné be a többi még elviselhető"

Pedig a szex döntően a nemiszervek használata. Simogatni a gyereket is lehet.

2011. febr. 10. 15:25
 18/26 anonim válasza:
76%

15:25-ös "Megszűntem létezni, mint Nő."

Ezen pontosan mit értesz? Nem udvarolt már, vagy nem tepert le?

2011. febr. 10. 15:30
 19/26 anonim ***** válasza:
72%
Tudsz férfiként nézni a férjedre vagy csak amolyan apa-pótlék, aki babusgat? Jó lenne pszichológushoz fordulnod, mielőtt késő lesz. Ez a helyzet neked sem jó.
2011. febr. 10. 15:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Szolj neki, kezdemenyezz mas poziciot.
2011. febr. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!