Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy férfi megüt...

Elítélendő ha egy férfi megüt egy nőt? (mi a véleményed? )

Figyelt kérdés
Érdekelnének a vélemények. Olvastam ma egy kommentet egyik kérdésnél, amit egy férfi írt, miszerint ha a nő "szájal" akkor nyugodtan fel lehet pofozni. --> Innen jött a kérdés. Kiváncsi vagyok vajon hányan értenek egyet a kommentelővel. És ha lehet indokot is kérek, ha igen..
2011. febr. 10. 13:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 21:27

Hát marhára nem csak a filmemben létezik, én ilyen "családban" nőttem fel, amikor nagyobb lettem, apám rám is rámszállt és ütött-vert mindenért. Álomvilágban élsz, ha azt hiszed hogy ilyen nem létezik...De igen. És nem csak anyámékat tudnám példának mondani.

2011. febr. 13. 10:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő és férfi is aki megérdemelné a pofont,de nem szabad lesüllyedni erre a szintre,hogy verekedés legyen belőle
2011. febr. 13. 12:08
 23/24 anonim ***** válasza:
Annyira szomorú h sok férfi elfelejti h mit tesz meg egy nő a családért, egyáltalán maga a családalapítás, a szülés, a gyerekek felnevelése, a háztartás vezetése, egy nő beleadja az életét, és megverik?! Hála a jó égnek apukám nyugodt ember soha nem bántotta anyut, és számomra elfogadhatatlan az amikor egy nőt megütnek!
2011. febr. 13. 16:51
 24/24 felafejjel válasza:

Amikor egy férfi megüt egy nőt, akkor valószínű tehetetlennek érzi magát, mert szeretne erős lenni, győzni, de gyenge és ezért marad a fizikai előny...visszaélés vele. Tiszteletre vágyik, de ettől még inkább kisebb lesz egy nő szemében, mert egy igazi férfi tud magán uralkodni.

Egy barátom úgy fogalmazott, így hallgattatja el a másikat, ha nem tetszik neki, amit mond.

Elítélendő szerintem, és kezelendő, (a gyerekkorában bizonyára találnak elnyomást, kisebbségi érzést,stb.-t. )

Ettől még persze a feleség szeretete, élismerése szükséges és gyógyító, de kevés....

2011. nov. 15. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!