Elítélendő ha egy férfi megüt egy nőt? (mi a véleményed? )
tegnap 21:27
Hát marhára nem csak a filmemben létezik, én ilyen "családban" nőttem fel, amikor nagyobb lettem, apám rám is rámszállt és ütött-vert mindenért. Álomvilágban élsz, ha azt hiszed hogy ilyen nem létezik...De igen. És nem csak anyámékat tudnám példának mondani.
Amikor egy férfi megüt egy nőt, akkor valószínű tehetetlennek érzi magát, mert szeretne erős lenni, győzni, de gyenge és ezért marad a fizikai előny...visszaélés vele. Tiszteletre vágyik, de ettől még inkább kisebb lesz egy nő szemében, mert egy igazi férfi tud magán uralkodni.
Egy barátom úgy fogalmazott, így hallgattatja el a másikat, ha nem tetszik neki, amit mond.
Elítélendő szerintem, és kezelendő, (a gyerekkorában bizonyára találnak elnyomást, kisebbségi érzést,stb.-t. )
Ettől még persze a feleség szeretete, élismerése szükséges és gyógyító, de kevés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!