Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy férfi megüt...

Elítélendő ha egy férfi megüt egy nőt? (mi a véleményed? )

Figyelt kérdés
Érdekelnének a vélemények. Olvastam ma egy kommentet egyik kérdésnél, amit egy férfi írt, miszerint ha a nő "szájal" akkor nyugodtan fel lehet pofozni. --> Innen jött a kérdés. Kiváncsi vagyok vajon hányan értenek egyet a kommentelővel. És ha lehet indokot is kérek, ha igen..
2011. febr. 10. 13:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Undorító dolog. Az erőszak azok fegyvere, akiknek nem jutott elég ész, de a fizikai fölénynek betudhatóan pillanatok alatt mégis meg lehet nyerni a vitát.

Nekem volt szerencsém ilyen kapcsolathoz, mondanom sem kell, nem tartott sokáig. Az akkori pasimnak nem tetszett, hogy van véleményem, és ez nem egyezik az övével..

Az ilyen nem ember, az állatvilágban működik fizikai erő alapján a dominancia. Ha valaki gyengébbre kezet emel, legyen az nő, gyerek, állat, akkor az azt jelzi, uralkodni akar, és az egóját kellemesen melengeti, hogy félnek tőle, ő pedig korlátok nélkül kiélheti indulatait.

2011. febr. 10. 15:35
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

HUhh én szerintem senki ne üssön meg senkit. Mindig azt mondtam ,hogyha a párom megüt akkor vége. Erre sajnos volt már példa,bár én kezdtem mert megcsalt.

Viszont és múlthéten kaptam a páromtól egy józanító pofont aminek azt hiszem örülök. A lényeg bevettem idegességből 5 frontint egyszerre és fél óra múlva mikor felkeltem ki voltam fordulva a bőrömből. Akkor adott egy pofont.Ami jó volt mert visszajöttem a valóságba , az addig történtekre alig emlékszem.

De más esetben semmilyen körülmények között nem tűrném el!

2011. febr. 10. 16:12
 13/24 anonim ***** válasza:
27%

Abban a helyzetben amikor én pofon vágnék egy pasast, akkor abban a helyzetben neki is joga van pofon vágni engem. :)

Egy pofon az egy pofon és nem agyonverés.

Engem is elfenekelt anyukám mikor rossz voltam kicsinek. Nagyon helyesen, mert különben sosem fogadtam volna szót.

2011. febr. 12. 19:34
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
MInden esetben elítélendő,ha egy erősebb egy gyengébbet megüt. Nő és férfi közt azért súlyosabb,mint férfi és férfi közt, mert a nő nehezebben tud visszaütni, vagy lefogni a rá támadó férfi kezét. Ugyanezt egy férfi megteheti egy tegyük fel, rátámadó nővel szemben ( de ebben az irányban is elítélem a pofozkodást)
2011. febr. 12. 19:36
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

16.12 - a frontinokat nem miatta vetted be? :(

Ismeretlenül is féltelek.

2011. febr. 12. 19:37
 16/24 anonim ***** válasza:
26%

Hát jah, be van itt mindenki indulva, h jaj így úgy meg amúgy.

Inkább vállalni kellene a felelősséget azok után, amit egyesek megtesznek.

De hát mit is várhatnánk a nőktől?

a szokásos bújjunk ki a felelősség alól mert mi mindent megtehetünk.

Rendőr ismerősök is kivétel nélkül megmondják, h ez csak filmekben létezik, h szegény asszony otthon dolgozik egész nap főz mos takarít aztán meg a részeg férj hazajön és megveri.

Közben meg az esetek 100%-ban hazamegy a férj mire? h otthon töltik az asszonyt és még neki áll feljebb, h mi az h rájuk nyitott aztán meg csodálkozik ha meg van pofozva:D

Hányingerem van:S

2011. febr. 12. 21:27
 17/24 Sanimanó válasza:
78%

Egy ilyen helyzet kialakulása két emberen múlik. Sajnos sokan elfelejtették azt, hogy ha vesszük a fáradtságot és megvárjuk amíg a másik megnyugszik, mindent meg lehet épelméjű felnőtt módjára beszélni.

A "szájalás" a két fél közötti kommunikációs zavar, amelyben nem tisztázott a férfi és a nő igazi szerepe, amely a kellő odafigyelés hiányán alapszik.

Illetve nem gondolnám, hogy felnőtt férfi embernek lehet nevezni azt, aki kizárólag így tud egy problémát megoldani.

2011. febr. 12. 21:43
 18/24 anonim ***** válasza:
19:37 -ben nagyobb részt miatta.
2011. febr. 12. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
75%

Könnyű mondani,hogy így meg úgy lelépnék.

Akiket ver,ütlegel a párjuk azok nem tudnak nagyon sehová menni.

Ismerek nem egy ilyet.

2011. febr. 13. 01:25
 20/24 anonim válasza:
89%
Elítélendő?Nem...Az ilyennek azonnali főbelövés járna szerintem.A világon a leggyávább,leggerinctelenebb dolog az,ha egy férfi megüt egy nőt.Ha nem tud önkontrollt gyakorolni,akkor törjön inkább össze egy tányért vagy valamit,de semmiképp se emeljen kezet a gyengébbikre...
2011. febr. 13. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!