Mit tegyek az "anyósommal"? Az érzelmi düh és féltékenységi jelenetei kibírhatatlanná teszik az egész kapcsolatunkat!
Figyelt kérdés
Egy nagyon boldog párkapcsolatban élek és ez nem tetszik a barátom anyjának. Iszonyatosan irigy és féltékeny minden olyan dologra amit úgy érzi őt illetné meg. A barátom apukája egy elég közömbös lelkületü ember (nem tudok rá szót) Nem foglalkozik vele, nem érdekli mi van vele, mintha nem szeretné, de talán iylen. Ellenben a fia iszonyatosan ragaszkodik hozzám és nagyon jól megvagyunk és ezt nem bírja látni. Az akarja hogy foglalkozzon vele annyira mint velem, nem bírja látni azt hogy oylan érzelmeket kapok a fiától amit a férjétől soha.
Na most mit mondjak neki. Sajnáljam vagy utáljam? Egyre kibirhatatlanabb.
2009. febr. 10. 16:06
11/11 anonim válasza:
Engem az anyósjelöltek (2 volt, nem is lesz több) mindig kedveltek, mivel velük is igyekeztem jóban lenni, beszélgetni, és nem sajátítottam ki a fiukat. Így nem érezték, hogy elveszítik az egyetlen gyermeküket (egyetlen gyerek mindkettő esetében, nem lehet, hogy nálatok is egyetlen gyerek a fiú? mert akkor erősebb ez az anyós részéről, és akkor nagyon be kell dobnod magad, ha több gyerek van, nem annyira gáz, mert a trombitás bohóc szavaival élve "van másik", de egyetlen gyereknél ez kritikus). És ez a második anyósjelöltnél különösen nagy szó volt, mert a fia korábbi barátnői közül senki mást nem kedvelt meg így, és ezt a fia mondta is, és nagyon örült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!