Mit engednétek meg a 15-16 éves lányotoknak? Vagy egyáltalán mit csinálnak vagy mit lehet csinálni ilyen idősen? Miket szabad csinálni ilyen korban?
Hétköznap is mehetnék amerre csak akarok, bár nem megyek, mert nem vagyok valami társasági lény :)
Bulizni is mehetnék, csak ugye legyek elérhető, stb :)
Barátom nálunk aludhat, hétvégén amikor csak akar..
Szüleim fizetik a fogamzásgátlót
Szerintem sok mindent megengednek..
15/L
Elég meglepő, hogy van olyan orvos, aki 15 évesnek felír ugyanis elméletileg nem szabadna, no mindegy, nem válasz a kérdésre.
Én a gyerekemnek hát sok mindentől függ mit engednék, elsősorban, hogy mennyire megbízható és felelősségteljes. A közelebbi barátait/társaságát mindenképp szeretném ismerni, ezért támogatnám is, hogy jöjjenek hozzánk. Ha megbízható és jól tanul, akkor mondjuk 16 évesen alkalmanként éjfélig elengedném, de a hajnali kimaradozást 17 alatt nem hiszem, és rendszer nem lehet belőle. 15 évesen éjszakázás, alkoholos bulik, stb kizárva. Ha lenne barátja 17-18 körül, ha régóta együtt vannak és megbízható a fiú aludhatnak egymásnál, előtte nem. Tetkó, piercing kizárva, majd ha nagykorú lesz, a saját pénzéből azt csinál, amit akar, de én ezt nem támogatom, dohányzás szintén ez a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!