Mi van olyankor, ha én, az apa szeretném a nevemre venni a gyerekemet, és az anya nem egyezik bele?
Figyelt kérdés
Hogy miért?Mert attól fél,hogy igy jogilag támadható lesz,mivel szerintem olyan életmódot folytat,ami nem segiti,sőt,rontja majd a későbbiekben a gyerekem személyiségfejlődését.Amikor a pici megszületett,csináltattam egy nevesitett dns vizsgálatot,és 99,9%-ban bizonyitott az apaság!Ebbe még akkor bele ment. Válaszoljatok légyszi. Köszi.2009. febr. 10. 12:33
11/18 anonim válasza:
és ezt a se veled se nélkuled kapcsolatot nem lehet egybe hozni ? a picinek ez lenne a legjobb.kulonben kisfiú vagy kislány?és milyen az az életmód, mármint amit folytat hogy veszélyeztetheti a gyereket?és abban az esetben te válalnád a gyerek felnevelését ?
12/18 A kérdező kommentje:
sziasztok.köszönöm a sok biztatást,nagyon jólesik!a baba 6 hónapos,kisfiu,és dávidnak hivják.gyönyörű kisfiú,egy vasgyúró.
2009. febr. 10. 20:26
13/18 A kérdező kommentje:
a se veled se nélküled kapcscsolatot én próbáltam rendbehozni.amikor megszületett a kisfiam megcsináltattam a dns vizsgálatot és kiderült,hogy az én gyermekem,összeköltöztem vele,és azt mondtam,hogy kap még egy utolsó utáni esélyt,és nézzük meg hogy mi lesz belőle!nem ment.az állandó frusztrációival,az állandó furkálódásaival az örökös elégedetlenségével az idegeimre ment!amikor próbáltam meggyőzni,hogy bizonyos dolgok nem ugy vannak ahogy ő gondolja,akkor meg én mentem az idegeire!igy elég hamar kikészültünk idegileg.én ezek után ugy gondoltam,hogy eggyikünknek se,de főleg a kisfiunknak nem jó ez a helyzet,és hazaköltöztettem.egy darabig a hazaköltöztetésük után(kb 2 hét)ment minden rendben,látogattam a kisfiut,de megváltoztak a dolgok.egy barátom belinkelt nekem egy társkereső oldalt,ahol a volt párom,a gyermekem anyja,magát reklámozza néhány olyan fényképpel,amiket én készitettem róluk!magyarul a gyerekemmel eggyütt pózolt,és olyan bemutatkozó szöveg volt alatta,amit most inkább nem irok le ide!a kapcsolatunk egyébként azért alakult ilyen se veled-se nélküleddé,mer állandó hazudozási mániában szenved,a kb 2,5 éves ismerettségünk alatt rajtam kivül én 4 emberről tudok akikel szexuális kapcsolatot folytatott,akikkel csak "ismerkedett"az kb 10 ember.egyszóval felvállalhatatlan volt!szerintem a szülei "nevelése"a családi szeretet hiánya,az édesanyja alkoholizmusa okozott nála egy elég sujos lelki sérülést,és nem szeretném ha ezen a szálon tovább haladva,a kisfiam is megigya ennek a levét!sorolhatnám még a sérelmeimet,de nem teszem.hát röviden ennyi.üdv.
2009. febr. 10. 20:49
14/18 anonim válasza:
Akkor reggel kezdj a gyamugyon ha lesz idod!
15/18 anonim válasza:
gratulálok a kisfiadhoz és továbbra is harcolj érte .én anyapárti vagyok, de ilyen esetben talán jobb lenne , ha az apának ítélnék
16/18 anonim válasza:
Pontosan milyen életmódot folytat? Ha tényleg veszélyezteti a a gyerek fejlődését, miért nem perled el tőle? Tudod bizonyítani, hogy a Tied a gyerek és ha tényleg olyan az anya, igazán megpróbálhatnád. Mert nekem a mondandódból az jött le, hogy csak a nevedre akarod venni és gyerektartást fizetni + látogatni, persze ez mind szép és jó, de Te mondtad, hogy támadható az anya életmódja (bele se merek gondolni milyen életmódot folytat) Gondolj először a gyerekedre, és ne feltétlen az anyagi javaira.
17/18 A kérdező kommentje:
ez csak az első lépés!egyenlőre csak képbe szeretnék kerülni,hogy hivatalosan is figyelemmel kisérjem azt,hogy hogy foglalkozik a gyerekemmel!megigértem neki,hogy ha továbbra is csak a saját érdekeit nézi és nem a gyerekemét,ha ugyanazt az életmódot folytatja,amit már az előző kommentemben leirtam,akkor mindent,és a legmesszebbmenőkig mindent el fogok követni azért,hogy én nevelhessem fel a kisfiamat!de csak akkor!ha normálisan intézi a dolgait,ugy ahogy azt a gyermek érdeke megkívánja,akkor nevelkedhet nála a gyermekem!természetesen ez a gyerek is megnő majd egyszer,és akkor majd ő is elfogja tudni dönteni,hogy kivel szeretne élni.
2009. febr. 11. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!