Senkinek nem mondtam el, nektek elmondhatom? Hogy vészeljek át 1 hetet?
Nagyjából 1 hete csomót érzek a mellemben.Holnapra kaptam időpontot.Felmenők között több a rákos mint aki nem,apai ágról nem is ismertem senkit,meghaltak mire megszülettem,igaz kevesen voltak,de mind rákban.Anyai ágon se sokkal jobb a helyzet,csak sokan vannak annyira nem feltűnő,meg idősebb korban is.
Tudom hogy nem nő a mellem vagy tejmirigy,pár éve túl közelről láttam a kezdetektől hogy milyen.
De nem tudja senki.
Már nem lakom otthon pár éve,de napi szinten beszélünk,most mégis vagy másfél hete fel se hivnak (pedig tudja anyám hogy nincs a kártyámon,nem tudom én hivni,ilyenkor mindig ő hiv...most nem)
De nem hivhatom fel ezzel,van épp elég baja nélkülem is.
Párom sem tudja,legutóbb nagyon beteg voltam akkor sem tudta igazán kezelni a helyzetet,most sem tudná,hiába imád.Kérdezgeti mi bajom,én meg csak a vérnyomásomra fogom,hogy az szenved megint,magamat se tudom elviselni,nem hogy még őt pátyolgassam hogy nem lesz bajom,megmaradok.
Mert megmaradok,ebbe nem szokás belehalni,de suli és meló mellett nem fér bele betegnek lenni,terveim vannak,meg hosszú hajam amit nem adok.
sose lesz holnap,bár onnan ugyis még elküld mammográfiára,az plussz 1 hét mig eredmény,addig megzavarodok.
De elmondani anyámnak nem lehet,első dolga nagyimnak sirni,őt meg a mentő vinné úgy szeret.
Párom a holnapi dokit se tudja (azt igen hogy fájt e mellem).
Erős vagyok,mindig az voltam,12 éves korom óta megkeresem mindenem árát,mióta az eszemet tudom mindent véghez vittem,harc árán de úgy haladok ahogy elképzeltem,és most...
Nem lehet semmi túl sokáig túl szép...
Hogy birjak ki több mint 1 hetet az eredményig,és ha rossz,akkor mihez kezdek?:(
23/N
Ismerem az egészségügyet, katasztrófa...de azért szerencsére jó esély van arra is, hogy nem tévedett az orvos.
Mindettől függetlenül javaslom, hogy kerüld az alumíniumsót tartalmazó izzadásgátló dezodorokat. Ha írsz privit, elküldöm a márkát, amit én használok.
Amúgy az izzadásgátlók 90%-ban van alumínimusó. Már egy hatalmas lépést tettél a mellrák elkerülésére, ha ezt kiküszöbölöd.
Sajnállak, de készülj fel a legrosszabbra és akkor nem érhet meglepetés, ha kiderülne hogy rákos vagy akkor sincs semmi baj, nem lehet olyan nagy hogy ártson, kiszedik, a kemo elég húzós lesz de mint mondtad erős vagy, tehát át tudod vészelni, a hajad majd visszanő, és 2 év múlva már emlékezni sem fogsz rá!
Azért remélem nincs semmi bajod, sok szerencsét!
köszönöm a válaszokat
nem használok semmilyen izzadásgátlót,se sprét,semmi ilyet,csak finom illatú testápoló és pici parfüm a ruhára,nem izzadok ,ha meg mégis akkor inkább megfürdök minthogy eltömitsen a bőröm ilyenekkel (ugyanezért nem használok alapozót,fehér a bőröm,de szép tiszta,szem és szájfesték is elég bőven:))
Nem rögtön beaszarok-ahogy az utolsó válaszoló fogalmazott-,hanem tudom mire számithatok ha a legrosszabb bekövetkezik,amire van esély ilyen felmenőkkel...
De jövőhéten legalább normálisan megvizsgálnak,Debrecen az országban a legjobb,és pénzért amugyis alaposabbak.
sajnos csak szellemileg vagyok erős,fizikailag nem,ehhez pedig nem elég a szellemi erősség.
már hogy ne lenne elég??
bőven elég, mindent az agyban döntesz el, ha beteg vagy és gyenge a szervezeted, de hiszel abban hogy meg fogsz gyógyulni akkor meg is gyógyulsz és ezt most nem vigasztalásból mondom!
Voltam Debrecenben,érdekes módon ott meg tudtk rendesen vizsgálni...
egy nagyobb méretű ciszta van a mellemben,körülötte pedig rengeteg begyulladt mirigy,az fáj
Nem tudom hogy alapból annyira normálisak és alaposak ott vagy azért mert fizetősként mentem,de ilyen orvosok,nővérkék kellenének mindenhova...
cisztával most egyenlőre nem kezdenek semmit,minden méretét eltárolták,fél év múlva ujra megnézik,vagy ha érzem hogy nőne akkor hamarabb,és ha nő akkor kiszedik,amugy nem akarják bántani
A begyulladt mirigyekkel a nőgyógyásznak kellene valamit kezdeni,de az csak azt hajtogatja hogy hagyjam abba a fogamzásgátlót...de hogy ha az óvszerre,a sikositóra allergiás vagyok? az egyéb módok pedig nem elég biztonságosak,nekem gyerek pedig nem fér bele pár éven belül...
igy most arra gyógynövényes dolgokat próbálgatok,egyenlőre nem sok sikerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!