Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Senkinek nem mondtam el,...

Senkinek nem mondtam el, nektek elmondhatom? Hogy vészeljek át 1 hetet?

Figyelt kérdés

Nagyjából 1 hete csomót érzek a mellemben.Holnapra kaptam időpontot.Felmenők között több a rákos mint aki nem,apai ágról nem is ismertem senkit,meghaltak mire megszülettem,igaz kevesen voltak,de mind rákban.Anyai ágon se sokkal jobb a helyzet,csak sokan vannak annyira nem feltűnő,meg idősebb korban is.

Tudom hogy nem nő a mellem vagy tejmirigy,pár éve túl közelről láttam a kezdetektől hogy milyen.

De nem tudja senki.

Már nem lakom otthon pár éve,de napi szinten beszélünk,most mégis vagy másfél hete fel se hivnak (pedig tudja anyám hogy nincs a kártyámon,nem tudom én hivni,ilyenkor mindig ő hiv...most nem)

De nem hivhatom fel ezzel,van épp elég baja nélkülem is.

Párom sem tudja,legutóbb nagyon beteg voltam akkor sem tudta igazán kezelni a helyzetet,most sem tudná,hiába imád.Kérdezgeti mi bajom,én meg csak a vérnyomásomra fogom,hogy az szenved megint,magamat se tudom elviselni,nem hogy még őt pátyolgassam hogy nem lesz bajom,megmaradok.

Mert megmaradok,ebbe nem szokás belehalni,de suli és meló mellett nem fér bele betegnek lenni,terveim vannak,meg hosszú hajam amit nem adok.

sose lesz holnap,bár onnan ugyis még elküld mammográfiára,az plussz 1 hét mig eredmény,addig megzavarodok.

De elmondani anyámnak nem lehet,első dolga nagyimnak sirni,őt meg a mentő vinné úgy szeret.

Párom a holnapi dokit se tudja (azt igen hogy fájt e mellem).

Erős vagyok,mindig az voltam,12 éves korom óta megkeresem mindenem árát,mióta az eszemet tudom mindent véghez vittem,harc árán de úgy haladok ahogy elképzeltem,és most...

Nem lehet semmi túl sokáig túl szép...

Hogy birjak ki több mint 1 hetet az eredményig,és ha rossz,akkor mihez kezdek?:(

23/N

2011. febr. 8. 21:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rosszindulatu daganat lenne, te azt nem erezned ilyen gyorsan. Illetve nem ereznel kulonbseget, azaz nem erezned a novekedest ilyen kis ido alatt. Ez egy mirigy gyulladas lehet, de jol cselekszel hogy vizsgaltatod magad.
2011. febr. 8. 22:04
 12/30 A kérdező kommentje:

1 hete néztem meg jobban,ez nem jelenti azt hogy nem növekszik jóideje.

Hülye vagyok,sose csinálok önvizsgálatot,doki szokta évente 1x,az meg letelik lassan.

Feszes mellem van,nehezebb észrevenni,és elég érzéketlen,párom se mellmániás,nem tapizza agyon...pedig lehet jól jött volna:D

vért ugye nem vesznek?Annál bármi elviselhetőbb,ahhoz szolni kell valakinek,ájulok...

2011. febr. 8. 22:08
 13/30 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem hosszú évek óta tele vanak csomóval a melleim, de nem daganat, hanem ciszta. Minden évben megyek mammográfiára és ultrahangra, azt mondták nem igényel kezelést, csak az évenkénti ellenőrzést.
2011. febr. 9. 09:33
 14/30 A kérdező kommentje:

voltam orvosnál

észre se vettem,a bal mellem nagyobb mint a jobb,eddig nagyjából egyformák voltak

elküldött mammográfiára ultrahangra,mert nagyon nem tetszett neki a tapintása se

hétfő reggel 8ra kaptam időpontot

nemtudom páromnak elmondjam-e :(

2011. febr. 9. 11:46
 15/30 A kérdező kommentje:

emlékezetes valentin nap lesz...

ennyit a tervezett ágybareggeli,éstb-ről ami tervbe volt...pedig már a főnönő in engedte h csak 10re menjek...:(

2011. febr. 9. 12:10
 16/30 anonim ***** válasza:
Mondd el a párodnak. Velünk ismeretlenekkel ugyan megoszthatod, de jobb, ha valaki melletted van.
2011. febr. 9. 15:45
 17/30 A kérdező kommentje:

elmondtam pár órája...jobban fogadta mint gondoltam,vagy próbálja nem mutatni,bár igy is eléggé kiakadt,még én ölelgettem hogy nem lesz bajom...

de legalább tudja mitől vagyok ingerült,és nem hisztinek viszi...

jobban aggódik mint én,ez fix

2011. febr. 9. 20:45
 18/30 A kérdező kommentje:

Ennyit a tb alapú vizsgálatokról...

voltam mammográfián,ultrahanggal "vizsgált" meg egy alig 30-as nő...mellenként 3 húzás után közölte,hogy ő nem érez csomót,öltözzek fel,jöjjek vissza ha elmúltam 45,addig ne raboljam más idejét,másnak se egyforma a melle...

hát de csak nem én vagyok hülye,nem ilyen volt a mellem,most nőtt meg,és a nőgyógyász is érzi a csomókat,nem csak én képzelődöm...

ráboritottam volna az asztalt...

jövőhét közepére keritettem magándokinál időpontot...pénzért,de akkor fix h normálisan megvizsgál...

megmondtam anyámnak is,muszáj volt a közbenjárása a magándokihoz...szerintem én vagyok legkevésbé kiborulva...

2011. febr. 14. 14:41
 19/30 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is volt, hogy csomót éreztem, mondjuk én konkrétan a hónaljamnál. Voltam sebésznél, ultrahangon, és kiderült, hogy a szőrtelenítéstől gyulladt be valami nagyon csúnyán.

Drukkolok, hogy ne legyen semmi bajod!

2011. febr. 14. 15:22
 20/30 anonim ***** válasza:

Én szóltam volna, hogy nem viccből van a beutaló és vizsgáljon meg normálisan.

Azért drukkolok! Írd majd meg, hogy mi volt!

2011. febr. 14. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.