Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyám élettársa...

Mit tegyek? Anyám élettársa leskelődik utánam, ha ötltözködöm.50 éves vén emberről van szó.

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%

Igen jó lenne tudni, hány éves vagy, mert lehetsz tini, de lehetsz még otthon élő 3O éves is. Nem mindegy. Főleg ha utóbbi, akkor meg furcsa is lenne, hogyan tud már utánad leselkedni, én csak becsuknám az ajtót, vagy valami. Fiatalabban, még másabb figyelmetlenebb az ember, akkor feltétlen szólni kell.

Egyébként majd leszel 5O éves, biztos örülni fogsz, ha vénnek hívnak majd. Túl gyorsan telik az idő ám !

2011. febr. 8. 17:05
 22/32 A kérdező kommentje:
én már egyszer szóltam neki,h következményei lesznek,de egy agresszív állat,ha iszik
2011. febr. 8. 17:06
 23/32 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2011. febr. 8. 17:06
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen marad a rendőrségi feljelentés, legalábbis elsőre ezzel ráijeszteni, ha meg agresszív is, meg iszik, akkor főleg megtenni a feljelentést!!!

Milyen anya az, akinek ilyesmiről nem szólhat a lánya?! Az fordult meg a fejemben, hogy lehet, együtt isznak? Már bocs, hogy ilyesmire gondolok, de miért a párjának hisz inkább, mint a lányának? Ismerheti a piás, és agresszív oldalát is. Én páros lábbal rúgnám ki, az biztos!!!

2011. febr. 8. 17:16
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani kedves 22/L, de a belölle, felölle és a hadja szavakat mellőzd már légy szíves, biztos vagyok benne, hogy le tudod őket írni helyesen is (ha volt több is, most nem fogom felsorolni, meg nincs is rá szükséged). Ne haragudj, de iszonyatosan bántja a szememet a helyesírás ilyen szintű semmibevétele.

Kérdező: előbb szólj a tatának, hogy ez így nem állapot, ha még egyszer rajtakapod, szólj anyádnak is, ha anyád nem hisz neked, irány a rendőrség/családvédelem. Ez nem vicc. És mindenki letojja magasról a "családi békét", ha egy vén perverz közben zaklatja a gyereket az nem béke...

2011. febr. 8. 18:56
 26/32 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Bocs a helyesírási hibákért csak diszlexiás és diszgráfiás vagyok amit még nem nagyon nöttem ki!

Azért köszi hogy szóltál érte, igy legalább máskor odafigyelek ezekre a szavakra és ha máshol használom akkor eszembe jut mit írtál! :)

Engem is idegesit a helyesírási problémám...probálok minnél többet olvasni, írni hátha ezzel kicsit gyorsabban kinövöm ezt az egész gáz dolgot!

22/L

22/L

2011. febr. 8. 19:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Ez esetben elnézést kérek. Azért is szóltam, mert egyébként 90%-ban szépen, helyesen írtál, és csodálkoztam ezeken a hibákon nagyon.
2011. febr. 8. 20:01
 28/32 anonim ***** válasza:

Hogyan leselkedik mégis ? Kicsit nehéz elképzelnem bocsi. Én ha férjem haverja itt van és épp át kell öltözzek, símán becsukom az ajtót és hogy a fenébe lehet így leselkedni. A kulcslyukon ?

Vagy te meg direkt azt figyeled, és úgy csinálod, hogy lehetőséget adj neki ?!

Egyébként meg anyukádnak ha te vagy a fontosabb, akkor kivágja a komáját ( ha nem, akkor tényleg sajnállak ), ha ez tényleg vészes, ha meg nem, akkor ne akarj balhéból kitalálni ehhez hasonlókat.

Zárt ajtónál öltözködj !

2011. febr. 8. 20:04
 29/32 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj!

Nem tudhattad.

Hidd el engem is idegesít a helyesírási hibáim amit észre sem veszek csak ha szólnak! :S

Remélem egyszer kinövöm ezt a hülyeséget!

2011. febr. 8. 20:23
 30/32 A kérdező kommentje:
ma öltözködtem,és ez az alak rámnyitott
2011. febr. 8. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!