Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyám élettársa...

Mit tegyek? Anyám élettársa leskelődik utánam, ha ötltözködöm.50 éves vén emberről van szó.

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%
Senki nem közölte, hogy hány éves vagy. És ha már elmúltál 18 akkor nem pedofil az öreg csak kéjenc és perverz... Csak megpróbál élni a lehetőségeivel.. Viszont én megemlíteném neki, hogy milyen következményekkel járHAT ha tovább folytatja eme nemes tevékenységet.. Lehetőleg akkor, mikor ott van anyud is...
2011. febr. 8. 15:56
 12/32 tetris ***** válasza:
95%
50 éves ember még nem vén!!!!!!!!!!! 50N
2011. febr. 8. 15:57
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Engem csak az lep meg,hogy kiírod ide a kérdést,holott tudod,hogy ez így nem helyes..De eddig semmit nem léptél ez ügyben.Én 14 éves vagyok,de ha a mostohaapám ezt csinálná nem ide írogatnék hanem sikítanék,hogy leskelődik,és megmondanám anyunak..Még ha vitázna is velem,de akkor is tudjon róla..Miért nem csináltad eddig ezt?
2011. febr. 8. 15:59
 14/32 anonim ***** válasza:
90%
...először csak leskelődik...utána meg lebirkóz,mert öregember nem vénember
2011. febr. 8. 16:02
 15/32 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem szolsz azonnal anyukádnak, akkor egyértelmű hogy idő kérdése és a kukkolásbol több is lesz felölle.

Elöször csak kukkolgatni fog, majd beprobálkozik.

Megakarod várni? Vagy ha beprobálkozik akkor sem fogod elmondani anyukádnak mert félsz hogy kitör a balhé?

Ha a faterod azt látja rajtad hogy nem lépsz semmit, nem szolsz anyukádnak akkor majd ugy fogja gondolni hogy "léphet egy fokkal tört ugyse szolsz anyukádnak".

Én 15 éves voltam mikor nevelőfaterom kikezdett velem, és megbántam hogy elsőre nem szoltam anyukámnak, mert féltem, majd csak akkor szoltam mikor már kezdet volna beprobálkozni....az egész lelki világomat tönkretette!

22/L

2011. febr. 8. 16:07
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

Ha balhé lesz, hogy szólsz Anyudnak, akkor ott már baj van. Anyukádnak nem a párja kell, hogy az első, legfontosabb ember legyen, hanem a gyereke. Ha mégis balhézna, említsd meg a gyámügyet, gyermekvédelmet.

A pasi szerintem úgyis tagadni fog, de akkor az anyám előtt mondanám a szemébe az aljasságát. Ha hagyod, rossz vége lesz.

2011. febr. 8. 16:07
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Először is, nem kell a legrosszabbra bíztatni a kérdezőt.

Kedves kérdező!

Mielőtt anyudhoz szaladnál szólni neki, mondd meg nevelő faterodnak, hogy súlyos következményei lesznek, ha tovább folytatja. Más szóval, beszéld meg vele, hogy ez így nem állapot, és nagyon undorító.

Ha ezek után sem hagy fel vele, utána kell anyukádnak szólni.

Nos.

Fenáll az eshetősége annak a bibinek, hogy anyud nem hisz neked. Na ilyenkor marad a rendőrség.

Nem tudom hány éves vagy, de ha már elmúltál 18, akkor is zaklatás kategória, ha még nem vagy 18 pedofília+zaklatás.

...:::jaduhe:::...

2011. febr. 8. 16:11
 18/32 anonim ***** válasza:
98%

Ha kell, leírom százszor, hogy mindenki felfogja.

NEM 18 alatt számít pedofíliának. A pedofil pubertáskor ELŐTTI gyerekekre izgul, 7-11 évesekre.

2011. febr. 8. 16:21
 19/32 anonim ***** válasza:
91%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:11

Az sem biztos hogy jo ötlet amit te írtál hogy elöbb a faterral beszéljen hogy ezt nem kéne csinálni!

Mert én is ezt csináltam, megmondtam neki hogy "ha nem hadja abba elmondok mindent anyunak"...azt hiszed hatott? Pár hétre abbahagyta és ujbol kezdte, Majd megkértem mégegyszer, és akkor sem hatott.

Az ilyen pedofil barmoknál azt hiszed hat a normális szó?

Ezeknek a pasiknak csak az kell hogy meghuzzák a fiatal kiscsajt mert huuu ő még szűz!

Nem tudhatod milyen reakciót válthat ki belölle ha csaj beszél vele...lehet hogy fenyegetőzni kezd mert fosik hogy kilesz rugva! Na és akkor a kiscsaj csak mégjobban beijed és méginkább nem fogja elmondani az anyukájának!

22/L

2011. febr. 8. 16:21
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:21

Édes mindegy minek nevezzük ezeket az embereket...igyis-ugyis undoritó amit művelnek!!!

Azzal a cimszóval hogy "ugyse én vagyok a vérszerinti apja, akkor miért ne probálkozhatnék be!"

Beteges állatok, észre sem veszik hogy azokkal akikkel ezt csinálják milyen lelki sérelmeket okoznak, mert ők azt mondják "én ugy vettem észre hogy ő is akarja!" közbe meg csak azért mondja ezt mert már annyira huzza a farka hogy ezt beszéli be magának!

22/L

2011. febr. 8. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!