Mi a teendő, ha gyermekemet tévesen diagnosztizálta a Korai Fejlesztő Központ autistának?
A gyerekorvosod gondolom tud rola, ugye? Mindenkepp kerd a segitseget neki. A gyerekorvosodat kerd meg, hogy alljon melled, es mindenben segitsen, hova vigyed a gyereket.
Mennyi idos amugy?
Esetleg menjel el a nevelesi tanacsadoba, szerintem ok is tudnak segiteni neked, hogyan tovabb.
Bocs, de nem tudom a helyes valaszt igazan, de az biztos, minel tobb helyen erdeklodsz, hogyan tovabb, annal jobb, annal tobb az esely a segitsegre!
Remelem minden ok. lesz nalatok.
Ezt hogy érted?Mivel keverték össze az autizmust?
Szerintem is vizsgáltasd meg máshol is,és ha félrediagnosztizálták vond felelősségre őket.
Az én kisfiam autista. Pesten van egy Autizmus Alapítvány nevű intézmény, ahol kimondottan erre "specializálódtak", biztosan meg tudják mondani, mi a helyzet. Internetes címük: [link]
Sok szerencsét!
OFF
Utolsónak: beperelni? Szerintem annak, aki utánanézett az autizmusnak, már az is hatalmas boldogság lenne, ha kiderülne, mégsem ilyen a gyereke. Mellesleg annyi formája, tünete van, hogy ezt még képzett szakember is csak bizonyos sémák és kritériumok alapján tudja eldönteni, így egy anya sosem lehet biztos a dologban. Az viszont bizonyos, hogy senki nem tudja jobban nála, ha valami miatt más a gyereke, mint a többi.
Tehát, ha úgy érzed, hogy nem autista, akkor vidd el szakemberhez, bár inkább arra készülj, hogy nincs igazad, így max. jó meglepetés ér. (Én is sokáig győzködtem magam, hogy a kisfiamnál ez biztos nem autizmus, mivel értelmes, okos, szociális, bár az igaz, hogy más, mint a többi. Aztán fokozatosan felismertem azokat a tüneteket, amik az autizmusban jellemzőek, és azóta -egy mélypont után, de- beletörődtem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!