A lányom fent van egy leszbikus társkeresőn. Biszexuálisnak van beállítva. Mit tegyek?
Azért az túlzás, hogy nincs köze hozzá! Nem azt mondom, hogy tiltani kell, de mi az, hogy nincs köze hozzá??! Nem azért mert még fiatal, ha 40 éves, akkor is köze van ehhez az anyjának. Az már más, hogy kritizálhatja-e, de tudnia nem árt róla. Tehát szerintem kérdezz rá. Legyél Vele kedves, éreztesd, hogy nem baj. Így jobban megnyílik. Lehet, hogy nem meri elmondani. A kapcsolatotok milyen?
Ja, meg lehet, hogy nem is komoly:) De azért nem ártana elbeszélgetni Vele...
nem normális dolog az biztos...
ha nem nyomná ennyire a média ezt a lány smárol lánnyal dolgot, sztem fele ennyi ferdehajlamú nem lenne mint most...
épeszű 19 éves lányok normális esetben a fiúkkal foglalkoznak..
kíváncsi? igen, én is kíváncsi vagyok arra, h hogyan épült az Eiffel torony, hogy hogyan lehet finom csokitortát sütni, de arra pl marhára nem vagyok kíváncsi, h milyen egy lánnyal smárolni vagy szexelni!
Ha az zavar, hogy nem mondta el, meg tudom érteni. De próbáld meg te is megérteni őt. A biszexualitás egy olyan dolog, amire lehet, hogy épp csak teszem azt, tavaly döbbent rá, mert eddig mondjuk csak fiúk tetszettek neki. Szóval teljes mértékben lehetséges, hogy amíg nem került ilyen helyzetbe, ő is ellenezte a dolgot, és nem hazudott neked. Mindemellett az is valószínű, hogy ha régebb óta tudja, és mondjuk úgy érzi, hogy te elleneznéd a dolgot, ezért nem mondta el neked. Az is lehet, hogy csak azért nem mondta el, mert még nem volt biztos magában jó ideig, és nem akart ilyenekkel felzaklatni, amíg pl. nincs senkije.
Másrészt...azon gondolkodj el, hogy ő nem tehet arról, hogy ilyen. Ahogy a leszbikusok és a b.zik sem, de ez most más kérdés. Attól hogy melyik nemmel, hogyan és mikor hentereg a gyermeked, nem változik semmit a tény, hogy ő a te lányod, és nem a szexuális szokásai miatt szeretted és becsülted eddig sem gondolom...
Szerintem semmit ne tegyél. Én is biszexuális vagyok, volt több nővel is kapcsolatom (az első 20 évesen) - úgy értem, rendes párkapcsolat, nem egy estés smárolgatások. Az elsőről Anyukám tudott - nem örült neki, de hatalmasat nőtt a szememben (nem mintha előtte nem tiszteltem volna, de érted :) ) azzal, hogy nem verte ki a cirkuszt, azt mondta (az én konzervatív Anyukám!!!), hogy majd eldöntöm, kit szeretek.
És tudom, hogy ez valószínűleg segít, hogy megnyugodj, így elmondom, hogy végül több mint egy éve férfival vagyok kapcsolatban. (És félreértések elkerülése végett, hűséges vagyok, mindig is azt voltam az aktuális páromhoz.)
hát én nem szembesíteném, mert az ő dolga, főleg így h megtaláltam a profilját így semmiképp sem! Esetleg finoman célozgatnék erre-arra, toleránsan, empatikusan, és ha megbízik bennem és őszinte, akkor talán elmondja. De sztem csak a bizalmat rombolod le,ha rögtön szembesíted.
Egyébként végül mi történt, lehet tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!