Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom fent van egy leszbiku...

A lányom fent van egy leszbikus társkeresőn. Biszexuálisnak van beállítva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beírta a gmailt nekem, aztán mikor vissza akartam menni a kezdőoldalra, beugrott ez. Ott volt egy képe, amit még sosem láttam, meg a profil. Nem tettem szóvá, mert elment itthonról, de ledöbbentem. Mit tegyek most? Ez csak valami hóbort? Nem tudom, mit gondoljak.
2011. febr. 7. 20:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem egyszerűen csak kíváncsi, ilyenek a fiatalok, mindent ki akarnak próbálni, tapasztalatokat gyűjteni. Ne aggódj ezen. Lehet, hogy egy csetelésnél tovább nem is fajul a dolog...
2011. febr. 7. 20:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak kíváncsi.De ha biszex azzal nem tudsz mit kezdeni.Kár a gőzért.Normálisnak tűnsz,nem olyannak aki kitagadná.Ülj le vele mond el,hogy visszaugrott arra az oldalra nem direkt volt,de ha már így alakult,akkor beszéljétek meg.
2011. febr. 7. 20:38
 13/22 anonim ***** válasza:
3%

Azért az túlzás, hogy nincs köze hozzá! Nem azt mondom, hogy tiltani kell, de mi az, hogy nincs köze hozzá??! Nem azért mert még fiatal, ha 40 éves, akkor is köze van ehhez az anyjának. Az már más, hogy kritizálhatja-e, de tudnia nem árt róla. Tehát szerintem kérdezz rá. Legyél Vele kedves, éreztesd, hogy nem baj. Így jobban megnyílik. Lehet, hogy nem meri elmondani. A kapcsolatotok milyen?

Ja, meg lehet, hogy nem is komoly:) De azért nem ártana elbeszélgetni Vele...

2011. febr. 7. 20:41
 14/22 anonim ***** válasza:
3%

nem normális dolog az biztos...

ha nem nyomná ennyire a média ezt a lány smárol lánnyal dolgot, sztem fele ennyi ferdehajlamú nem lenne mint most...

épeszű 19 éves lányok normális esetben a fiúkkal foglalkoznak..

kíváncsi? igen, én is kíváncsi vagyok arra, h hogyan épült az Eiffel torony, hogy hogyan lehet finom csokitortát sütni, de arra pl marhára nem vagyok kíváncsi, h milyen egy lánnyal smárolni vagy szexelni!

2011. febr. 7. 20:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mikor jön haza, szerintem 10 körül. Van még 1 órám gondolkodni, hogy mit tegyek, szóbahozzam-e vagy ne. Nyilván ledöbbent és mélyen érint, mert nem gondoltam, hogy ő is beáll a barátnői sorába. Tudniillik most egyetemista, de a középiskolában volt néhány ilyen beállítottságú barátnője, de ő mindig hevesen tiltakozott a dolog ellen, feltűnően elítélte az ilyesmit. Az fáj a legjobban, hogy hazudott. Na meg maga a tudat, hogy egy ilyen oldalon próbál találni magának valakit. Alig eszméltem még fel, lehet, hogy most nem az e legjobb megoldás, hogy idegeneknek öntöm ki a lelkem, de hetekkel ezelőtt regisztráltam itt receptes tanácsok miatt, és most igénybe vettem a lelki segély részét is a dolognak. Barátja már 2 éve nem volt, furcsálltam is, mert egy gyönyörű, csinos lány, de valahogy nem gondoltam, hogy ilyenre adta a fejét és ez most mélyen elkeserített. Még jó, hogy nem leszbikusnak van beállítva.
2011. febr. 7. 20:47
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg pont azért nem merte elmondani, mert tudja jó, hogyan viszonyulsz ezekhez a dolgokhoz.
2011. febr. 7. 20:50
 17/22 anonim válasza:
100%
Hazajön és higgadtan, nyugodtan meséld el mit láttál. Biztosan kínos, váratlan beszélgetés lesz de ki kell derítened, hogy csupán egy kis kísérlet vagy komolyabb és ennek ellenére reagálj ahogy jobbnak látod, mert ez egy fontos kérdés amiben szeretné ha megértenéd. Tudasd vele, hogy szeretnéd ha megtudna veled beszélni ilyen fontos dolgokat is.
2011. febr. 7. 21:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha az zavar, hogy nem mondta el, meg tudom érteni. De próbáld meg te is megérteni őt. A biszexualitás egy olyan dolog, amire lehet, hogy épp csak teszem azt, tavaly döbbent rá, mert eddig mondjuk csak fiúk tetszettek neki. Szóval teljes mértékben lehetséges, hogy amíg nem került ilyen helyzetbe, ő is ellenezte a dolgot, és nem hazudott neked. Mindemellett az is valószínű, hogy ha régebb óta tudja, és mondjuk úgy érzi, hogy te elleneznéd a dolgot, ezért nem mondta el neked. Az is lehet, hogy csak azért nem mondta el, mert még nem volt biztos magában jó ideig, és nem akart ilyenekkel felzaklatni, amíg pl. nincs senkije.

Másrészt...azon gondolkodj el, hogy ő nem tehet arról, hogy ilyen. Ahogy a leszbikusok és a b.zik sem, de ez most más kérdés. Attól hogy melyik nemmel, hogyan és mikor hentereg a gyermeked, nem változik semmit a tény, hogy ő a te lányod, és nem a szexuális szokásai miatt szeretted és becsülted eddig sem gondolom...

2011. febr. 7. 21:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit ne tegyél. Én is biszexuális vagyok, volt több nővel is kapcsolatom (az első 20 évesen) - úgy értem, rendes párkapcsolat, nem egy estés smárolgatások. Az elsőről Anyukám tudott - nem örült neki, de hatalmasat nőtt a szememben (nem mintha előtte nem tiszteltem volna, de érted :) ) azzal, hogy nem verte ki a cirkuszt, azt mondta (az én konzervatív Anyukám!!!), hogy majd eldöntöm, kit szeretek.

És tudom, hogy ez valószínűleg segít, hogy megnyugodj, így elmondom, hogy végül több mint egy éve férfival vagyok kapcsolatban. (És félreértések elkerülése végett, hűséges vagyok, mindig is azt voltam az aktuális páromhoz.)

2011. febr. 8. 00:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem szembesíteném, mert az ő dolga, főleg így h megtaláltam a profilját így semmiképp sem! Esetleg finoman célozgatnék erre-arra, toleránsan, empatikusan, és ha megbízik bennem és őszinte, akkor talán elmondja. De sztem csak a bizalmat rombolod le,ha rögtön szembesíted.

Egyébként végül mi történt, lehet tudni?

2011. febr. 8. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!