Hogyan tudnék feloldódni Debrecenben, ha alig ismerek valakit?
Amikor felvettek az egyetemre, két éve, alig vártam, hogy elkezdhessem a szakot. Azonban gólyatáborba nem mentem el, s mint utólag kiderült, ez nagyon nagy hiba volt. Már az első naptól kezdve barátok szaladgáltak ide-oda, én meg nem mertem barátságot kezdeményezni, így másodévesként összesen 2 barátnőm van a csoportból.
Albérletben lakom két lánnyal, akik rokonok, így ők megintcsak nagyon jóban vannak, néha beszélgetnek velem, de semmi több. Ráadásul mindkettőnek komoly barátja van itt a városban, sok időt töltenek náluk.
Lehet, hogy a kollégiumban tudtam volna barátokat szerezni, de nem vettek fel. Húsz évesen nem vagyok képes barátok szerezni, ez enyhén szánalmas.
Mit tegyek?
velem is ilyesmi van..én most keresek valami programot magamnak..eddig úgy néz ki kosarazni fogok,ott remélem sikerül kialakítani barátságokat :) szerintem te is keress valami elfoglaltságot,légy emberek közt.ha van 2 barátnőd általuk is megismerhetsz több embert
L/19
Köszi aranyosak vagytok. :)
Addig amúgy én is eljutottam, hogy kellene valami olyan program, ahol megismerhetnék embereket, de nem tudom, hogy mi lehetne ez. Sportolni nincs energiám a nap végén, mikor hazaesek a suliból. Olyan kapcsolatépítés kellene, ami a belvárosban van és sok a fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!