Debrecenben van hely ahol be tudják váltani az apró pénzt is forintra?
Figyelt kérdés
Van egy csomó eurom, meg euro centem. Be szeretném váltani, de úgy tudom a fórumban nem váltanak kicsit.2010. szept. 20. 22:08
1/11 anonim válasza:
Azt nem tudom,de Bp.-en van egy hely,ahol vagy 150 pénzét váltják(a VI.Izabella u.-ban)és ott az euro érmét és a centet is elég jól váltják.Csak nincsenek nyitva minden nap,és érdemes előre megbeszélni.
2/11 anonim válasza:
Mármint kb. 150 ország pénzét...
3/11 anonim válasza:
Bankok általában nem váltják, a Takarék Szövetkezetek viszont igen.
4/11 anonim válasza:
Mármint kb. 150 ország pénzét...
5/11 anonim válasza:
Bocs,meghülyült a gépem,2x küldte el.
6/11 anonim válasza:
Bocs,meghülyült a gépem,2x küldte el.
7/11 anonim válasza:
Én nemrég pénzváltónál váltottam, a fémpénzt kicsivel kevesebbért vették be, de a centeket sajnos nem.
8/11 anonim válasza:
Bemész a Spar-ba, és fizetsz vele. elég jó az árfolyamuk.
9/11 anonim válasza:
18.05.-ös: jól értem, apróval (centtel) is lehet fizetni a sparban? Én anno a Tescoban kérdeztem, ott azt mondták, csak papírpénzt fogadnak el.
10/11 anonim válasza:
Igen, lehet, az 1 centest is elfogadják :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!